Stoiximan Super League

Ανιγκό: «Στο ημίχρονο τους είπα ότι δεν μπορούμε να χάσουμε αυτό το ματς!»

Με την εικόνα που είδε στα πρώτα 45' από τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ζοζέ Ανιγκό είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο ότι δεν γίνεται να μην χαθεί αυτό το παιχνίδι.

Αδύνατο να χαθεί η νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ, ήταν με όσα είδε ο Ζοζέ Ανιγκό από την εικόνα των Πειραιωτών στα πρώτα 45' της σπουδαίας μάχης, κάτι που μετέφερε και στους παίκτες του στο ημίχρονο.

Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε ότι εφαρμόστηκε στο 100% το πλάνο που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι μια σημαντική νίκη για τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη στην πορεία μας προς το πρωτάθλημα. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και είμαι πολύ χαρούμενος.

Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Τους είπα πως δε γινόταν να χάσουμε, ξέραμε πως δε θα εγκαταλείψει κανείς και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δε γινόταν με τόση ενέργεια να χάσουμε αυτό το ματς.

Μερικές φορές πετυχαίνουν μερικές φορές όχι οι αλλαγές. Η ομάδα έδειξε σπουδαία διάθεση. Μετά την πολύ δύσκολη μέρα κόντρα στον Άρη δείξαμε αντίδραση».


Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Δε μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, θα κάνουμε ότι και σήμερα. Δε θα είναι καθόλου εύκολο όμως θα παλέψουμε όπως ξέρουμε και πιστεύω αν το κάνουμε θα κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x