Stoiximan Super League

Ανοικτό του Φορτούνη για ΠΑΟΚ

Τη Δευτέρα θα πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του ο Κώστας Φορτούνης, στον οποίο έχει καταθέσει πρόταση και ο ΠΑΟΚ.

Μέχρι τη Δευτέρα φαίνεται πως θα έχει ξεκαθαρίσει για τον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας μέσος εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, αφού τις συζητήσει μαζί με τον εκπρόσωπο θα πάρει την οριστική απόφαση.

«Είμαι σε δίλημμα, θα αποφασίσω μέχρι την Δευτέρα. Περιμένω τον μάνατζέρ μου για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα και να καταλήξουμε οριστικά. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, γιατί θα καθορίσει το μέλλον μου», δήλωσε στην εφημερίδα “Arena Press”.

Ο Φορτούνης μπορεί να προέρχεται από μια μέτρια σεζόν με την Καϊζερσλάουτερν με συνέπεια να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο είναι μόλις 21 ετών, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ελληνικού ποδοσφαίρου με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και περιθώρια εξέλιξης.

Όλα αυτά προσμετρήθηκαν θετικά από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο. Από τη Γερμανία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Χόφενχαϊμ και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Στο περίμενε ο Λάζαρ

Ένα από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι είναι αυτό του Κοστίν Λάζαρ. Πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να διατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας, με χαμηλότερες απολαβές από αυτές που έπαιρνε ως τώρα. Κάτι που έχει μεταφερθεί στον Ρουμάνο μέσο, ο οποίος με τη σειρά του περιμένει να μάθει την πρόταση για να την εξετάσει μαζί με τις υπόλοιπες που έχει στα χέρια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x