Stoiximan Super League

Προχώρησε για Μπόρχες, αλλά…

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κέλσο Μπόρχες, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Λίβερπουλ!

Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι παρακολουθεί τις μεγάλες διοργανώσεις, όπως είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Από το Μουντιάλ οι Θεσσαλονικείς ξεχώρισαν τον Κέλσο Μπόρχες, ο οποίος την Κυριακή είναι πιθανό να αγωνιστεί με την Κόστα Ρίκα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας για τους «16» της διοργάνωσης.

Ο διεθνής άσος προσέλκυσε το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του και ήρθαν σε επαφή με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, η οποία ενημέρωσε ότι θέλει 600.000 ευρώ για την πώλησή του και ο παίκτης αξιώνει 350.000 ευρώ ετησίως.

Ο 26χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί σε Φρέντρισταντ και ΑΪΚ, έχοντας συνολικά 163 συμμετοχές, 59 γκολ και 23 συμμετοχές, ενώ έχει παίξει σε 64 ματς και έχει σκοράρει 15 φορές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Εκεί που ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να προχωρήσει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τους Σουηδούς, οι εκπρόσωποι του παίκτη ενημέρωσαν ότι η Λίβερπουλ έστειλε έγγραφο με το οποίο ζητά να μάθει το κόστος της πιθανής απόκτησης του και από εκεί που τα νούμερα ήταν ιδανικά για μία τέτοια μεταγραφή για τους Θεσσαλονικείς, έφτασαν στα ύψη.

Πάντως, στον «Δικέφαλο του Βορρά» δείχνουν διατεθειμένοι να παρακολουθήσουν διακριτικά τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και αν δεν προκύψει κάποια άλλη πρόταση (δηλαδή αν η Λίβερπουλ δεν προχωρήσει και εκείνη), τότε θα καταθέσουν την τελική τους προσφορά στην ΑΪΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x