Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Απάντησε αρνητικά ο Λουτσέσκου - Έστησαν τη φωτογραφία οι Ρουμάνοι»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στην προσπάθεια των Ρουμάνων να δείξουν ότι προσπαθούν να βρουν μία καλή λύση για την εθνική τους ομάδας στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την συνάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου με ιθύνοντες της Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο ρεπότερ της ομάδας τόνισε πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στους συμπατριώτες του, οι οποίοι έστησαν το σκηνικό με τη φωτογραφία για να αποδείξουν αυτή τους την προσπάθεια πίσω στη Ρουμανία.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως το συγκεκριμένο περιστατικό εκθέτει τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος μπορεί «απονήρευτος ή ευγενικός, δέχθηκε να τους συναντήσει» σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου για το δείπνο του Ραζβάν Λουτσέσκου με τους διοικούντες την ρουμάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία

«Το γεύμα ή δείπνο, τι ήταν, προφανώς είναι περίεργο ως γεγονός και όπως παρουσιάζεται. Πάντα ο χρόνος αποκαλύπτει και δείχνει πράγματα. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα. Τώρα, αυτή τη στιγμή, είναι μία προσπάθεια των Ρουμάνων να δείξουν ότι προσπαθούν να βρουν μία καλή λύση για την εθνική τους ομάδα.

Ειπώθηκε ότι τους απάντησε αρνητικά, όμως εκείνοι ήρθαν, τον τράβηξαν φωτογραφία και αυτό τον εκθέτει. Δεν είναι ωραίο ως γεγονός, στη φάση αυτή που είναι ο ΠΑΟΚ και πριν από κρίσιμα παιχνίδια. Εκείνος απονήρευτος ή ευγενικός, δέχθηκε να τους συναντήσει.

Εκείνοι, όμως, έκαναν την προσπάθειά τους, αφού το κοινό στη Ρουμανία τον Λουτσέσκου θέλει. Μπορεί να μιλήσει σήμερα για αυτό. Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί, τι σχέσεις έχουν ή να πάρουν την άποψή του για έναν άλλο προπονητή. Αφού υπάρχει φωτογραφία και το μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, δείχνει ένα σκηνικό που εκθέτει τον Λουτσέσκου.

Αν αυτό πράγματι είναι το γεγονός, αφού επαναλαμβάνω ο χρόνος θα δείξει… Δεν πιστεύω ότι υπάρχει το οποιοδήποτε σοβαρό θέμα ή ό,τι έγινε την προηγούμενη φορά, θα προκύψει κάτι τέτοιο ξανά. Σε κάθε περίπτωση, είναι μία άσχημη εικόνα. Έχουν πάρα πολύ καλή, ανθρώπινη επαφή στον ΠΑΟΚ, και εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον.

Αυτό που θα τους πει, αυτό θα ισχύει. Ούτε τότε θα τους κοροϊδέψει και όταν ήρθε η πρόταση, έφερε τα χρήματα και έφυγε δύο μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Πιστεύω ότι έγινε η συνάντηση και το εκμεταλλεύονται οι Ρουμάνοι.

Δεν νομίζω ότι έχει ανοίξει οποιοδήποτε θέμα με τον Λουτσέσκου, αφού ακολουθεί το ματς με την Σλόβαν και υπάρχει μετά το ντέρμπι με τον Άρη. Με αυτό που έγινε, θα είναι ένα μάθημα για εκείνον…
».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x