Stoiximan Super League

Με το μυαλό στην Μπρατισλάβα ο Λουτσέσκου

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι στην Μπρατισλάβα ολοκληρώνει σήμερα ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στρέψει σε αυτό και μόνο το ματς την προσοχή των ποδοσφαιριστών του.

Αντίστροφα για τον αυριανό «τελικό» με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, μετρούν στον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκληρώνει σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία του και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Σλοβακία, με στόχο να επιστρέψει με το πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Για αυτό το ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον Βιεϊρίνια, ο οποίος έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα, και τον τιμωρημένο Μιχαηλίδη, ενώ στους απόντες προστίθενται οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο προγραμματισμός για Μπρατισλάβα

Οι παίκτες, δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση. Η τελευταία προπόνηση αναμένεται να γίνει επί ελληνικού εδάφους, στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια νωρίς το απόγευμα τα μέλη της αποστολής θα ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ με προορισμό την πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Ουσιαστικά στο γήπεδο θα βρεθούν λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Επίσης αποφασίστηκε μετά το τέλος του αγώνα της Πέμπτης, τα μέλη της αποστολής να ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Η χρονική διάρκεια της διαδρομής με το αεροπλάνο από την Μπρατισλάβα έως τη Θεσσαλονίκη υπολογίζεται σε μία ώρα και 40 λεπτά. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα είναι στην βάση τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και στη συνέχεια θα προετοιμαστούν για το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x