Stoiximan Super League

Κράτησε στο μηδέν και στην ουρά τον Απόλλωνα ο Παναιτωλικός!

Ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν! Σε ένα καλό ματς με φάσεις εκατέρωθεν, Απόλλων και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 με τους γηπεδούχους να είναι ουσιαστικοί οι χαμένοι.

Σε ένα ματς που μπορούσαν και οι δύο να πάρουν τη νίκη, Απόλλων και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 με το αποτέλεσμα να χαλάει τους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν μέσα στη διεκδίκηση της αποφυγής του υποβιβασμού.

Μεγάλες φάσεις από το 40’ ως το 60’ για τον Παναιτωλικό που έχει 22 βαθμούς, δοκάρι στο ξεκίνημα και μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε για τον Απόλλωνα που έφτασε τους 10 πόντους.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Απόλλωνα ο Φέστα, έχοντας τον Βέρχουλστ στην εστία και τους Ντεντάκη, Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Βιτλή στην άμυνα. Σλίβκα, Τσίμπσαχ στα χαφ, Τσιλούλης, Μαρτίνες, Παμλίδης στη μεσοεπιθετική τριάδα και ο Σίγνκεβιτς στην επίθεση.

Ίδια διάταξη και από τον Αναστασίου για τον Παναιτωλικό. Στο τέρμα ο Ανέστης, οι Μαλής, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης στην άμυνα και οι Αντούνες, Φλόρες στο κέντρο. Ντίας, Μεντόσα, Νταγκό πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καρέλη.

Το ματς

Με διάθεση να ελέγχει τον ρυθμό μπήκε στον αγώνα ο Απόλλων και το κατάφερε, κρατώντας τον Παναιτωλικό στο μισό γήπεδο με τους φιλοξενούμενους να ψάχνονται στην κόντρα. Η πρώτη και πολύ μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τον Απόλλωνα στο 19ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Σίγκνεβιτς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, με τον Παναιτωλικό να ισορροπεί και στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου να παίρνει μέτρα στο γήπεδο αγγίζοντας δις το προβάδισμα αλλά ο Ντίας σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες (41’, 44’).

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος μπήκε και στο δεύτερο ο Παναιτωλικός, δημιουργώντας μεγάλες φάσεις με Νταγκό και Καρέλη, αλλά να μην της εκμεταλλεύεται, με τους ποδοσφαιριστές του να αποδεικνύονται φλύαροι. Μετά το πέρας μιας ώρας ο Απόλλων άρχισε να ανακτά εκ νέου τον έλεγχο και να παίρνει μέτρα, αγγίζοντας δις το γκολ. Στο 62’ οι Σίγκνεβιτς, Παμλίδης δεν κατάφεραν να σκοράρουν ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαρτίνες είχε δοκάρι!

Το ματς ήταν ροντέο, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω με τον Απόλλωνα να έχει άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες ως το φινάλε για να πάρει το ματς αλλά μία ο Ντάουντα και δύο ο Τσιλούλης, με τη δεύτερη να είναι από θέση τετ-α-τετ, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ανέστη και οι γηπεδούχοι να μένουν τελικά στο μηδέν και να χάνουν κι άλλο έδαφος στη μάχη της παραμονής (0-0).



MVP: Από κοινού θα το πάρουν οι Βέρχουλστ-Ανέστης που σταμάτησαν κάθε προσπάθεια που κατέληξε στην εστία τους και κράτησαν τον αγώνα στο 0-0.

Η σφυρίχτρα: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο Μανούχος που έκανε καλή διαιτησία.

Απόλλων Σμύρνης (Φέστα): Βερχούλστ – Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Βιτλής (46? Μπαξεβανίδης) – Σλίβκα, Τσίμπσαχ (63? Κάστρο) – Τσιλούλης (83? Γιαννιώτας), Μαρτίνες, Παμλίδης (66? Ντάουντα) – Σίγνκεβιτς (83΄Ιωαννίδης).

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης – Μαλής, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης – Αντούνες, Φλόρες – Ντίας (73? Μπαρμπόσα), Μεντόσα (86? Βργκοτς), Νταγκό (64΄Βέργος) – Καρέλης (86? Λούι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x