Stoiximan Super League

Απόλλων Σμύρνης: Βροχή οι προτάσεις ποδοσφαιριστών - «Σαφάρι» για στόπερ

Στα γραφεία της Ελαφράς Ταξιαρχίας έχουν φτάσει ένα... κάρο ποδοσφαιριστές, ωστόσο η επιλογή για στόπερ, τουλάχιστον, θα γίνει με προσοχή.

Ο Απόλλων Σμύρνης με το διπλό του στο Αγρίνιο κατάφερε να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τα χαμηλά και μπορεί πλέον να... χτίσει τη συνέχεια της σεζόν με περισσότερη ηρεμία.

Πρώτος στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές, αφού έρχεται ένας απαιτητικός Ιανουάριος με τουλάχιστον 8 παιχνίδια. Παράλληλα, η διοίκηση τρέχει τα μεταγραφικά ζητήματα και την ενίσχυση του ρόστερ, με 1 ή 2 μεταγραφές να γίνονται.

Θα αποκτηθεί σίγουρα ένας κεντρικός αμυντικός, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό, που θα πλαισιώνει τους Λισγάρα, Ντομίνγκες και θα... απελευθερώσει εν μέρει τον Μπρούσιτς, ο οποίος θα χρησιμοποιείται είτε ξανά ως τρίτος, αριστερός, στόπερ είτε ως αριστερός μπακ.

Η αγορά τον Ιανουάριο προφανώς και είναι δύσκολη, οι ευκαιρίες λιγοστές και οι κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να είναι προσεκτικές και στοχευμένες! Οι προτάσεις των ποδοσφαιριστών πάντως στα γραφεία πέφτουν βροχή, ωστόσο στην Ελαφρά Ταξιαρχία καλούνται να βρουν τον παίκτη που θα συμπληρώσει την τριπλέτα των στόπερ και που θα έχει χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν με τα «θέλω» του συλλόγου. Παραδείγματος χάρη εάν ήταν ένας παίκτης που γνώριζε το ελληνικό πρωτάθλημα θα ήταν ιδανικό, ωστόσο ελάχιστες περιπτώσεις υπάρχουν, όπως του Δημόπουλου που αποτέλεσε παρελθόν από τον Βόλο. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ώστε να μην χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Την ίδια ώρα, εάν προκύψει κάτι καλό θα ψαχτούν στον Απόλλωνα για σέντερ φορ δεύτερης γραμμής, με το όνομα τού Γέντρισεκ να έχει προταθεί και να είναι ένας παίκτης που τον ξέρει καλά ο Γιώργος Παράσχος. Ωστόσο, δεν αποκλείεται εφόσον δεν βρεθεί κάτι το ικανοποιητικό να μην προχωρήσουν οι «κυανόλευκοι» για στράικερ αλλά να κοιτάξουν και για έναν παίκτη στα εξτρέμ, κάτι που είναι πιο... πίσω στην μεταγραφική λίστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x