Stoiximan Super League

Απόλλων Σμύρνης: Ξανά δίχως φιλοξενούμενους οπαδούς στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Για μία ακόμη αναμέτρηση, ο Απόλλων Σμύρνης δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους οπαδούς - στην προκειμένη περίπτωση, εκείνους του Παναθηναϊκού.

Ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων εν όψει της εξ αναβολής αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως για μία ακόμη φορά, δεν θα διατεθούν «μαγικά χαρτάκια» σε οπαδούς των φιλοξενούμενων, με το εν λόγω κομμάτι να αναφέρει ότι «δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια σε φίλους του Παναθηναϊκού, τους οποίους καλούμε να μην έρθουν στο γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας"».

Ο εν λόγω αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (16/02), στις 18:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, στις 18:30, σε εξ αναβολής αγώνα για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten. Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας, για ακόμα μία φορά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να μην προβούν σε ενέργειες, οι οποίες μπορεί να επιφέρουν πρόστιμα, τα οποία αδυνατούμε να πληρώσουμε.

Είναι ακόμα ένας αγώνας, στον οποίο εισιτήρια θα διατεθούν μόνο σε φίλους της ομάδας μας. Με τιμή 10,00 ευρώ, οι φίλοι του Απόλλωνα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια, την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 από τις 10:00 έως τις 17:00 και την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα του αγώνα, από τις 12:00 έως τις 16:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ, στο γήπεδο.

Δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια σε φίλους του Παναθηναϊκού, τους οποίους καλούμε να μην έρθουν στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x