Stoiximan Super League

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία: Παιχνίδι… εξάποντου στην Ριζούπολη

Ο ουραγός της βαθμολογίας Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Λαμία που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και η νίκη θα έχει διπλή σημασία για όποιον την πάρει!

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία κοντράρονται σήμερα (27/11) στις 7:30 το απόγευμα στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της φετινής Super League.

Ματς το οποίο έχει την δική του μεγάλη σημασία και για τις ομάδες, που αναζητούν τους τρεις βαθμούς και μόνο, προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και παράλληλα να… πλήξουν η μία την άλλη!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» προέρχεται από την ήττα από τον Παναιτωλικό που την κατέστησε ουραγό, αλλά στην Ριζούπολη μετράει δύο σερί αήττητους αγώνες και ποντάρει στην «δύναμη» της έδρας.

Το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα ωστόσο είναι το… θέμα που έχει με το γκολ, ούσα μακριά από αυτό σε πέντε από τις προηγούμενες δέκα αναμετρήσεις και με μόλις έξι συνολικά στο ενεργητικό της…

Ο Απόλλων δεν θα έχει στην διάθεσή του στον σημερινό αγώνα τον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη, τον ανέτοιμο Βέρχουλστ και τους τραυματίες Ντομίνγκες και Ράιλι.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Φθιώτιδας γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της από τον Παναθηναϊκό την περασμένη Δευτέρα και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από τον προτελευταίο Ατρόμητο.

Στα υπέρ της, η εκτός έδρας βαθμολογική συγκομιδή της, μετρώντας επτά από τους εννιά συγκεντρωμένους πόντους και αήττητο σερί τριών αγώνων…

Παράλληλα, η Λαμία έχει με το μέρος της και την παράδοση που την θέλει να μην έχει ηττηθεί ποτέ από τον σημερινό της αντίπαλο σε επίπεδο Super League μετά από επτά παιχνίδια. Μετρώντας μάλιστα και πέντε συνεχόμενες νίκες!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους Μανουσάκη Καραμάνο και Τζανδάρη, όλοι τους τραυματίες.

Πιθανές συνθέσεις:
Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Ντεντάκης, Λισγάρας Άλβες, Τουτουαρίμα, Κάστρο, Φατιόν, Τσιλούλης, Ντομίνγκες, Παμλίδης, Ιωαννίδης.

Λαμία: Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Προβυδάκης, Γκέντσογλου, Μπεχαράνο, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Μανούσος, Αραμπούλι.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης:
Κότσαρης, Κυρίτσης, Ντεντάκης, Άλβες, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλος, Σλίβκα, Τσιλούλης, Παμλίδης, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα και Ιωαννίδης.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

Διαιτητής: Αν. Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Π. Κωστάρας, Λ. Δημητριάδης

4ος διαιτητής: Αγγ. Ευαγγέλου

VAR: Αθ. Τζήλος

Διαιτητής AVAR: Γ. Χριστάκογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x