Stoiximan Super League

Απόλλων: Οριστικά εκτός ο Σλίβκα για Τούμπα - Την Παρασκευή κρίνεται του Άλβες

Ο Βικίντας Σλίβκα δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα και τίθεται εκτός για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στο 50%-50% ο Μπρούνο Άλβες, μέσα και ο Ντομίνγκες.

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα συνεχίζει ο Απόλλων Σμύρνης. Ένα παιχνίδι που οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να έχουν ορισμένες αλλαγές στη σύνθεσή του και κατεβαίνουν με σκοπό να διεκδικήσουν αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως αντιμετωπίζουν έναν ισχυρό αντίπαλο.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ξανά ο Βικίντας Σλίβκα που δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στον προσαγωγό του και τέθηκε εκτός για το ματς του Σαββάτου στην Τούμπα. Την ίδια ώρα, ο Μπρούνο Άλβες δείχνει έτοιμος να διαψεύσει τα σενάρια και το παλεύει για να βρεθεί στο παιχνίδι, κάτι που θα κριθεί οριστικά στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευή όταν και θα δοκιμάσει το πόδι του. Προς το παρόν βρίσκεται στο 50%-50% και αύριο αναμένονται νεότερα.

Ο Ντομίνγκες με τη σειρά του που ταλαιπωρούνταν από μια ίωση είναι μια χαρά και θα είναι στη διάθεση του Τζανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός τεχνικός στο εν λόγω παιχνίδι αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ιωαννίδη, ενώ μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει και το να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Μαρτίνες.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Γιάγια Σανόγκο, από τον Απόλλωνα Σμύρνης υποστηρίζουν πως είναι ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ασχοληθούν με τα μεταγραφικά ζητήματα του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x