Stoiximan Super League

Αραβικό δημοσίευμα: «Συνάντηση Αλ Νασρ με Μαρτίνς στην Αθήνα»

Η αραβική έκδοση του Goal αναφέρει πως εκπρόσωποι της διοίκησης της Αλ Νασρ συναντήθηκαν με τον Πέδρο Μαρτίνς το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα και θέλουν να τον πάρουν από τον Ολυμπιακό.

Η έκδοση του Goal στην Σαουδική Αραβία αναφέρει ότι η διοίκηση της Αλ Νασρ συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα με τον Πέδρο Μαρτίνς για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Μάλιστα οι Άραβες αναφέρουν με νόημα πως μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, χωρίς να αναφέρουν τι θα αφορά αυτή.

«Η διοίκηση της Αλ Νασρ προχωρά τις διαπραγματεύσεις της με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον Πορτογάλο προπονητή σήμερα (σ.σ. Κυριακή 5/12) στην Αθήνα. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Ολυμπιακού», αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι Σαουδάραβες είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Πέδρο Εμάνουελ και μάλιστα είχαν προσεγγίσει τον Άμπελ Φερέιρα προσφέροντάς του συμβόλαιο 20 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια!

Σενάρια από την αραβική χώρα για τον Μαρτίνς και την Αλ Νασρ είχαν κυκλοφορήσει και τις προηγούμενες ημέρες, αλλά από πλευράς Ολυμπιακού εκφραζόταν άγνοια.

Μάλιστα, σήμερα υπήρξαν δημοσιεύματα περί πρόθεσης της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο προπονητή.

Σημειώνεται πως ο Μαρτίνς δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στο συμβόλαιό του προβλέπεται buy out που κατά πληροφορίες αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x