Stoiximan Super League

Αραούχο: «Την τελευταία φορά που έχασα τόσο μεγάλη ευκαιρία βγήκαμε πρωταθλητές»

Ο Σέρχιο Αραούχο έστειλε μήνυμα... τίτλου για την ΑΕΚ λόγω της ευκαιρίας που έχασε απέναντι στον Άρη. Επίσης, αναφέρθηκε στον Άλκη και ξεκαθάρισε πως δεν θα πανηγύριζε γκολ στην έδρα των κίτρινων

Μήνυμα... τίτλου έστειλε ο Σέρχιο Αραούχο μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Όπως σχολίασε χιουμοριστικά, η τελευταία φορά που έχασε μια μεγάλη ευκαιρία σαν τη σημερινή ήταν όταν οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα, εννοώντας αυτή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κίνηση που έγινε για τον Άλκη Καμπανό, τονίζοντας πως δεν θα πανηγυρίσει γκολ στην έδρα του Άρη από σεβασμό.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς: «Σε μεγάλα χρονικά διαστήματα ήμασταν αρκετά ανώτεροι από τον αντίπαλο. Όσο περνούσε ο χρόνος βρίσκαμε τον ρυθμό μας. Είχαμε την τύχη να πετύχουμε δύο γκολ και φεύγουμε ήρεμοι»

Για την ηρεμία που βγάζει η ΑΕΚ: «Έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε ως ένα σύνολο, όλοι μαζί προσπαθούμε να αποδώσουμε και να εφαρμόσουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας, την πίεση ψηλά».

Για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε: «Αυτό που είπα και στο ημίχρονο, την τελευταία φορά που έχασα εγώ μια τέτοια ευκαιρία βγήκαμε πρωταθλητές. Υπόσχομαι ότι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσουμε»

Για την κίνηση που έκανε η ΑΕΚ για τον Άλκη Καμπανό: «Η ΑΕΚ και ο Άρης είναι και οι δύο μεγάλες ομάδες. Θα δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό. Όσο είμαι αρχηγός, έχω πει ότι αν βάλω γκολ δεν θα το πανηγυρίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x