Stoiximan Super League

«Γιούχα» από τους οπαδούς στους παίκτες του Άρη - Αποθέωση για Αραούχο!

Οι οπαδοί του Άρη ήταν φανερά απογοητευμένοι από την εικόνα αλλά και την ήττα της ομάδας τους κόντρα στον Άρη, με αποτέλεσμα να γιουχάρουν έντονα τους παίκτες του Πάρντιου!

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας… μόνο 2-0 του αποκαρδιωτικού Άρη, και έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο!

Οι οπαδοί των γηπεδούχων ήταν απογοητευμένοι τόσο από την ήττα όσο και από την εμφάνιση της ομάδας τους και με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, μετρά δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, ένα από την «Ένωση» στο γήπεδό του και ένα ακόμα από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ωστόσο μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα, ο Σέρχιο Αραούχο ήταν αυτός που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στις κερκίδες. Θυμίζουμε ότι τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, αφήνοντας ένα μπλουζάκι που φορούσε στο μνημείο για τον νεαρό οπαδό. Παράλληλα, ζήτησε στο περιοβραχιόνιό του να αντικατασταθεί το γράμμα «C» (σσ. captain δηλαδή αρχηγός) με το «Α» που είναι το αρχικό του ονόματος του Άλκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x