Stoiximan Super League

Αγωνία για Σούντγκρεν και Κουέστα ενόψει Ολυμπιακού

Με δύο σημαντική ερωτηματικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Super League 1.

Τέσσερα δυνατά παιχνίδια έχει μπροστά του το επόμενο δεκαπενθήμερο ο Άρης.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς σε διάστημα 11 ημερών θα δώσουν τέσσερα απαιτητικά ματς, τα οποία είναι καθοριστικά τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.

Την επόμενη Δευτέρα (20/12) η ομάδα του Άκη Μάντζιου υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πριν ταξιδέψει ξανά στην Κρήτη για να δώσει τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο. Όπως είναι φυσικό, όλοι στον Άρη θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στο πρωτάθλημα και να βρεθούν στα προημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου.

Ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, λοιπόν, η προετοιμασία συνεχίζεται με δύο ερωτηματικά. Ο λόγος για τον Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος και χθες συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Σουηδός μπακ-χαφ, από τη μεριά του, έχει ένα χτύπημα στον γλουτό, γεγονός που έθεσε πρόωρα εκτός μάχης με τον Αστέρα Τρίπολης και χθες έκανε θεραπεία και ατομικό. Η κατάσταση και των δύο ποδοσφαιριστών εκτιμάται κάθε μέρα και γίνεται η σχετική ενημέρωση στον προπονητή.



data-integration-id="3y8om249jhivpm3r"
data-playlist-id="v-cg9y4slj4ld5-se">

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x