Στο… σπίτι του -όπως νιώθει τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη πια- θα μείνει ο Χουλιάν Κουέστα!

Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό τερματοφύλακα για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον 31χρονο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και να φωτογραφίζεται με το «2024» στη φανέλα του. Επιβεβαιώθηκε έτσι απόλυτα το ρεπορτάζ του Αλέξη Σαββόπουλου το πρωί της Πέμπτης (26/5) στο sport-fm.gr!

Θυμίζουμε, ο Χουλιάν Κουέστα είχε έρθει στον Άρη το καλοκαίρι του 2018 ως ελεύθερος από τη Βίσλα Κρακοβίας και έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη σε 115 αγώνες, τους 98 στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Ο ίδιος έκανε και την παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα του Άρη:

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Άρη. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω δεθεί μαζί της και ήθελα να παραμείνω. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου νιώθουμε τη Θεσσαλονίκη σαν το σπίτι μας και χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον κόσμο του Άρη για την αγάπη του προς το πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι θα είμαι ακόμη πιο δυνατός του χρόνου και θα ήθελα να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα γιατί πραγματικά το αξίζει».

Άρης: Ανανέωσε με Κουέστα ως το 2024!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x