Stoiximan Super League

Ρικέλμε και Καμέγιο θέλει από Ατλέτικο στον Άρη ο Μπούργος!

Καρυπίδης και Μπούργος είχαν συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο, Αντρέα Μπέρτα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της AS, τα ονόματα των Ρικέλμε και Καμέγιο έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων!

Ειδήσεις από… Ισπανία μεριά έβγαλε -όπως αναμενόταν- το ταξίδι των Χερμάν Μπούργος και Θόδωρου Καρυπίδη στη Μαδρίτη.

Ο προπονητής και ο πρόεδρος του Άρη είχαν νωρίτερα συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο, Αντρέα Μπέρτα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Μπούργος ξέρει τους πάντες και τα πάντα στους «ροχιμπλάνκος», αφού υπήρξε βοηθός του Σιμεόνε για 8,5 χρόνια, αλλά και ποδοσφαιριστής παλαιότερα. Λογικό και επόμενο, λοιπόν, τα δυο κλαμπ να βρίσκονται σε… ανοιχτή επικοινωνία για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα!

Καταρχήν, όλα δείχνουν ότι τον Νοέμβριο, όταν σταματήσουν τα πρωταθλήματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, Άρης και Ατλέτικο Μαδρίτης θα δώσουν φιλικό αγώνα! Προφανώς, ωστόσο, συζητήθηκαν και άλλα πράγματα, μεταγραφικά…

Η AS, λοιπόν και ο δημοσιογράφος Χόρχε Γκαρσία, γράφει πως στο τραπέζι έπεσαν δύο ονόματα: Των Σέρχιο Καμέγιο και Ροντρίγκο Ρικέλμε, που αποτελούν αμφότεροι πολύ μεγάλες επενδύσεις για το μέλλον στους «ροχιμπλάνκος»! Στο ρεπορτάζ του, μάλιστα, γράφει πως βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των «κίτρινων» και ο Άρης, μέσω του Μπούργος και των εξαιρετικών σχέσεων, που έχει με την ισπανική ομάδα, αλλά και με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, θέλει να αποκτηθούν!

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Καμέγιο και ο Ρικέλμε τη φετινή σεζόν αγωνίστηκαν ως δανεικοί στη Μιράντες από την Ατλέτικο και πραγματοποίησαν εξαιρετική σεζόν. Ο 21χρονος επιθετικός Καμέγιο πέτυχε 15 γκολ σε 36 ματς στη LaLiga2 και ο συνομήλικός του δεξιός εξτρέμ Ρικέλμε σημείωσε 7 σε επίσης 36 αγώνες! Αμφότεροι, δηλαδή, ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι! Σύμφωνα με το transfermakrt, ο μεν Καμέγιο κοστίζει 2,5 εκατ. ευρώ, ο δε Ρικέλμε 1,5, επαναλαμβάνουμε, ωστόσο, ότι μιλάμε για δανεισμό.

Οι δύο άντρες, Μπούργος και Καρυπίδης, ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο (3/6) με τους ανθρώπους της Ατλέτικο, οπότε περιμένουμε εξελίξεις…



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x