Stoiximan Super League

Άρης: Απρόοπτο με Εντιαγέ – Μάλλον χάνει το ντέρμπι με ΠΑΟΚ!

Εξαιρετικά «χλωμή» δείχνει η παρουσία του Εντιαγέ στο προσεχές ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει μυϊκό τραυματισμό, ενώ Σάσα και Γκάνεα έκαναν ατομικό πρόγραμμα σήμερα.

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Οι «κίτρινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης και το δεύτερο ασκήσεις μεταβιβάσεων και παιχνίδι τακτικής.

Οι Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ για τον Μπαντού Εντιαγέ προέκυψε μυϊκός τραυματισμός από το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στη διάρκεια της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Με την παρουσία του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να είναι στην… καλύτερη αμφίβολη!

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο», ενώ μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον «δικέφαλο του Βορρά» στο γήπεδο της Τούμπας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο μεθαυριανό (11/05) ντέρμπι, επιστρέφει στην διάθεση του Χερμάν Μπούργος ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που εξέτισε την ποινή τιμωρίας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x