Stoiximan Super League

Τα είπε με Μπούργος ο Καρυπίδης στην προπόνηση του Άρη

Στη σημερινή προπόνηση του Άρη βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης, θέλοντας να τα πει από κοντά με τον Χέρμαν Μπούργος.

Βαρύ παραμένει το κλίμα στον Άρη, καθώς η νέα ήττα από τον Ολυμπιακό όχι μόνο δεν βοήθησε την κατάσταση, αλλά και βαθμολογικά πλέον η υπόθεση «Ευρώπη» έχει δυσκολέψει πολύ για τους «κίτρινους» που έχουν 53 βαθμούς, όσους δηλαδή και η ΑΕΚ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης, βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στο Ρύσιο, καθώς δεν αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη μετά το χθεσινό αποτέλεσμα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συναντηθεί με τον προπονητή της ομάδας, Χέρμαν Μπούργος, προφανώς για να αναλυθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έγινε η παραμικρή συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, οι δύο άνδρες παραδέχθηκαν ότι η εικόνα της ομάδας στο ματς με τις δεύτερες λύσεις του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικά προβληματική, απόδοση που ήταν συνέχεια των τελευταίων εμφανίσεων των «κιτρίνων».

Μετά τη συνάντηση με τον έμπειρο προπονητή, ο Θόδωρος Καρυπίδης αποχώρησε και πλέον αναμένεται η αντίδραση που θα υπάρξει από το επόμενο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ (11/5) στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x