Stoiximan Super League

Ήττα πριν την επιστροφή στην Ελλάδα για τον Άρη

Σε ένα ματς με μπόλικη ένταση για φιλικό, ο Άρης ηττήθηκε 1-0 από τον Άρη Λεμεσού, στον τελευταίο του αγώνα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Με ήττα ολοκλήρωσε το στάδιο της προετοιμασίας του στο εξωτερικό ο Άρης, που ηττήθηκε 1-0 από τον Άρη Λεμεσού στη Σλοβενία, μία ημέρα προτού επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σε μία φιλική αναμέτρηση με μπόλικη ένταση, πολλά φάουλ και δύο αποβολές (!), οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι σε γενικές γραμμές, όμως πλήρωσαν μία ολιγωρία στην άμυνα στο 77ο λεπτό.

Στο μυαλό του κόουτς



Νέο... πείραμα από τον Χερμάν Μπούργος, που αυτή τη φορά παρέταξε με 4-2-3-1 την ομάδα του. Ο Κουέστα υπερασπίστηκε την εστία, με τους Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Πίρσμαν να παίζουν στην άμυνα και τους Ντιόπ-Ντουκουρέ στον άξονα. Μοναδικός προωθημένος ο Γκρέι, με τους Μαντσίνι, Ιτούρμπε και Γκαρσία τριάδα πίσω από τον Τζαμαϊκανό.

Το ματς



Οι Κύπριοι μπήκαν ελαφρώς καλύτερα αλλά ο Άρης πήρε τα ηνία του αγώνα μετά το 10ο λεπτό, δημιουργώντας τέσσερις καλές στιγμές σε πέντε λεπτά.

Πρώτα ο Άλβες σταμάτησε την αδύναμη κεφαλιά του Γκρέι (14’), εν συνεχεία ο Γκαρσία απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά σούταρε στα σώματα (16’), ενώ οι Ιτούρμπε (18’) και Μαντσίνι (19’) απέτυχαν και αυτοί να βρουν στόχο.

Μία εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε ανάγκασε τον Σωφρονίου (που είχε αντικαταστήσει τον Άλβες) σε εντυπωσιακή επέμβαση στο 40’, με τον Παραγουανό να χάνει μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία στο 42’, όταν σούταρε ελάχιστα άουτ.

Στο 44’, μία στιγμή έντασης έφερε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του Μαντσίνι, ο οποίος πέταξε την μπάλα σε αντίπαλο!

Το δεύτερο μέρος έφερε μπόλικες αλλαγές, ειδικά από πλευράς Κυπρίων, με τον ρυθμό να είναι πολύ πιο χαμηλός.

Μία σέντρα-σουτ του Πάλμα στο 60ο λεπτό πέρασε άουτ, με τον Άρη Λεμεσού να κατορθώνει τελικά να φτάσει στο γκολ στη μοναδική του κλασική ευκαιρία στο 77’! Σκόρερ ο Σικόρσκι, με ωραία προβολή από κοντά μετά από πλάγια μπαλιά.

Ο Πάνκοφ αποβλήθηκε από πλευράς Άρη Λεμεσού στο 83’, ένα φάουλ του Πάλμα στο 84’ ανάγκασε τον Παπαστυλιανού σε εντυπωσιακή επέμβαση και κάπου εκεί έλαβε τέλος η σεμνή τελετή, με τους Θεσσαλονικείς να επιστρέφουν στην Ελλάδα έχοντας μετρήσει μία νίκη και δύο ήττες.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων



Άρης (Χ. Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά (67’ Χρυσόπουλος), Μπράμπετς, Φαμπιάνο (67’ Μαρμαρίδης), Πίρσμαν (67’ Τανούλης), Ντιόπ (30’ Σγούρος), Ντουκουρέ (78’ Παναγίδης), Μαντσίνι (46’ Χατζηϊωάννου), Ιτούρμπε (67’ Χαΐροβιτς), Γκαρσία, Γκρέι (30’ Πάλμα).

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Ντένις, Ασλανίδης.

Άρης Λεμεσού (Α. Σπιλέφσκι): Άλβες (29’ Σωφρονίου), Γιάγκο, Ντελμίρο, Μπρόρσον, Σόκε, Καζού, Μαγιαμπέλα, Γκομίς, Σλόγκαρ, Μπράουν, Στρούσκι.

Στο δεύτερο μέρος πέρασαν στο ματς οι Παπαστυλιανού, Μουσουντά, Μανού, Γκαρσία, Ντεντέ-Λομ, Σπόλιαριτς, Πάνκοφ, Πηλέας, Σικόρσκι, Ιωσηφίδης, Γιαμπλόνσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x