Stoiximan Super League

Είπε «όχι» στον Άρη ο Σάντι Μίνα!

Σύμφωνα με τη ''Faro de Vigo'', ο Άρης τα βρήκε με τη Θέλτα για τον δανεισμό του Σάντι Μίνα, ο παίκτης, ωστόσο, αρνήθηκε την πρόταση των «κίτρινων», ψάχνοντας για κάτι καλύτερο!

Αρνητικά απάντησε στον Άρη ο Σάντι Μίνα, σύμφωνα, τουλάχιστον, με την τοπική ''Faro de Vigo''.

Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν το «μπαμ» του καλοκαιριού και μάλιστα τα βρήκαν με τη Θέλτα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αλλά φαίνεται ότι η υπόθεση καταλήγει σε «ναυάγιο», καθώς ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ψάχνοντας για κάτι καλύτερο!

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Μίνα, τελικά, απέκλεισε το ενδεχόμενο να παίξει στην ελληνική ομάδα την επόμενη σεζόν, όπως είχε κάνει, άλλωστε, και πριν από εβδομάδες, όταν είχε αρνηθεί να παίξει και σε ομάδα από τα ΗΑΕ, που επίσης ενδιαφερόταν.

Επομένως, καταλήγει το ρεπορτάζ, η Θέλτα και ο παίκτης επιστρέφουν εκεί όπου βρίσκονταν. Ο Ισπανός επιθετικός έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό για σεξουαλική κακοποίηση. Η ομάδα της Γαλικίας θέλει να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, ενώ τον έχει θέσει σε αναστολή.

Δημοσίευμα, εξάλλου, που αναφέρει ότι ο Σάντι Μίνα δεν… ψήνεται με την προοπτική να φορέσει τη φανέλα του Άρη, υπάρχει και στην ιστοσελίδα ''avozdegalicia.es''. Σημειώνει επίσης πως έχει πει «όχι» σε πρόταση από τα ΗΑΕ και περιμένει στο Βίγκο για άλλες προτάσεις από την Ευρώπη, ενώ, παράλληλα, περιμένει και την απόφαση του δικαστηρίου για την έφεση, που κατέθεσε σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x