Stoiximan Super League

Άρης με ουσία, καθάρισε τον Αστέρα και έπιασε πεντάδα!

Ο Άρης ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, επικράτησε 3-0 του Αστέρα για να ανέβει στην 5η θέση, στρέφοντας το βλέμμα του στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Επιστροφή στις νίκες με… εμφατικό σκορ για τον Άρη! Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά είχε ουσία και επικράτησε άνετα με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης για να ανέβει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Μάνου Γκαρθία, Φαμπιάνο και Καμάτσο οι σκόρερ των «κίτρινων» που πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ενώ οι Αρκάδες έδειξαν πως παρότι την περασμένη εβδομάδα έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση, θέλουν ακόμη αρκετή δουλειά.

Ο Άκης Μάντζιος επέστρεψε ως αντίπαλος και αποθεώθηκε στο «Κλ. Βικελίδης», με τους πρώην παίκτες του επίσης να τον χαιρετάνε θερμά.

Στο μυαλό του κόουτς


Με 4-3-3 κατέβασε τον Άρη ο Άλαν Πάρντιου. Ο Κουέστα στην εστία και οι Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού στην άμυνα. Οι Ετέμπο, Νταρίντα, Ματέο στον άξονα, με τους Μαντσίνι, Μανου Γκαρθία στα πλάγια και τον Γκρέι σε ρόλο φορ.

Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Αστέρα Τρίπολης ο Άκης Μάντζιος. Ο Παπαδόπουλος στο τέρμα, με τους Καρμόνα, Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Άλβαρες στην τετράδα της άμυνας. Μουνάφο, Ιγκλέσιας οι δύο χαφ, με τους Μπερτόγλιο, Τιλίκα, Σίτο στη μεσοεπιθετική τριάδα και στην κορυφή της επίθεσης τον Κρέσπι.

Το ματς


Ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, με τον Άρη ωστόσο στην πρώτη τελική του στο παιχνίδι να βρίσκει το γκολ. Στο 19ο λεπτό ο Μάνου Γκαρθία με πολύ ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν πάρει φόρα και απειλούσαν αρκετά την αντίπαλη εστία και στο 23’ ο Νταρίντα παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα. Ο Τσέχος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Παπαδόπουλος αρχικά έδιωξε με τα πόδια και στην συνέχεια κατάφερε να μπλοκάρει.

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: 3-0

Στο 32’ τελικά ήρθε το 2-0, όταν ο Νταρίντα γύρισε με ψυχραιμία στον προωθημένο Φαμπιάνο και εκείνος από κοντά έγραψε το 2-0. Ο Κρέσπι στο 40’ είχε μια καλή ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Ισπανό να κάνει ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Άλαν Πάρντιου να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα (2-0).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αστέρα να πατάει καλύτερα και να έχει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Στο 56’ ο Σίτο έκανε την σέντρα στον Τιλίκα, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το σουτ αλλά να μπλοκάρει ο Κουέστα. Ένα λεπτό αργότερα ο Καστάνιο πήρε αμαρκάριστος την κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 62’ ο Γκαρντάφσκι γύρισε στον Κρέσπι ο οποίος σκόραρε αλλά το γκολ δε μέτρησε μετά και από έλεγχο του VAR. Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο ρυθμός είχε πέσει και με τις αλλαγές, με τους Αρκάδες να έχουν τον έλεγχο αλλά να τους λείπει η ουσία και το καθαρό μυαλό όταν πλησίαζε στην αντίπαλη περιοχή. Ο Παπαδόπουλος στο 85’ έκανε ένα φοβερό τάκλιν περίπου 15 μέτρα έξω από την περιοχή, προλαβαίνοντας τον Μαντσίνι πριν τον περάσει και σκοράρει σε κενή εστία.

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: 3-0

Ο Άρης δεν σταμάτησε εκεί, με τον Καμάτσο στο 90’ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα. Η άμυνα του Αστέρα αδράνησε, με τον Μαντσίνι να βγάζει με υπέροχη πάσα τον Καμάτσο απέναντι στον Παπαδόπουλο και αυτός με τρομερό πλασέ στην κίνηση γράφει το 3-0.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τον Άρη να παίρνει μια σημαντική νίκη που τον ανεβάζει στην 5η θέση με 28 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στην 9η θέση με 17 πόντους.

MVP: Ο Νταρίντα είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον, είναι ο εγκέφαλος του Άρη και από τα… κέφια του και την απόδοσή του, εξαρτάται και η εικόνα της ομάδας του. Σήμερα ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά!

Η σφυρίχτρα: Ο Τζήλος δεν είχε δύσκολο έργο και το ματς ήταν αρκετά εύκολο γι αυτόν, περνώντας ουσιαστικά απαρατήρητος.


Έτσι παρακολουθήσατε το παιχνίδι live μέσα από το sportfm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x