Stoiximan Super League

«Σύννεφα» για Μάντζιο στον Άρη!

Ο Άκης Μάντζιος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά την ήττα του Άρη στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ και είναι πολύ πιθανό ο Θοδωρής Καρυπίδης να του δείξει την πόρτα της εξόδου άμεσα!

Το ποτήρι φαίνεται πως ξεχείλισε στον Άρη μετά τη νέα «γκέλα», την ήττα αυτήν τη φορά στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ. Από την ομάδα, δηλαδή, που είχε ταπεινώσει τους «κίτρινους» στον πρώτο γύρο, επικρατώντας με εκείνο το απίστευτο 5-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η «ρεβάνς» δεν ήρθε, και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Άρης κινδυνεύει, πλέον, ξεκάθαρα να μείνει εκτός εξάδας, εναποθέτοντας πολλές από τις ελπίδες του, για να είναι στα πλέι οφ, στο CAS.

Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον ενδέχεται να βρει την ομάδα χωρίς τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της! Όπως μετέδωσε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM, υπάρχει «θέμα» πια με τον Έλληνα τεχνικό και ο Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος τον στήριζε μέχρι σήμερα, δεν αποκλείεται τώρα να του δείξει την πόρτα της εξόδου!

Στο κλαμπ επικρατεί μεγάλη στεναχώρια και φυσικά, εκνευρισμός και είναι πολύ πιθανό να έχουμε άμεσα εξελίξεις, με τον Μάντζιο να «πληρώνει το μάρμαρο» της κακής πορείας του Άρη, ο οποίος και εκτός Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε και κινδυνεύει, όπως προείπαμε, να μείνει εκτός εξάδας -και Ευρώπης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x