Stoiximan Super League

Περιμένουν τον Γκαρθία στον Άρη πριν «καθαρίσουν» με Γκόμελ

Την ενημέρωση για την άφιξη του Μανού Γκαρθία αναμένουν οι άνθρωποι του Άρη, ώστε ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ενθουσιασμό προκάλεσε στους οπαδού του Άρη η νίκη και η εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι με την Γκόμελ, για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους τη ρεβάνς με τους Λευκορώσους, ώστε να πάρουν και τυπικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της τρίτης τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Αυτό, άλλωστε, είναι το μήνυμα που βγήκε από όλους στο «κίτρινο» στρατόπεδο, παρά την έκταση που πήρε το σκορ με την Γκόμελ την προηγούμενη Πέμπτη.

Παράλληλα, τρέχει και η ενίσχυση της ομάδας, η οποία ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της.

Ο Άρης, όπως έχει γίνει γνωστό, συμφώνησε έναντι 3 εκατ. ευρώ με την Σπόρτινγκ Χιχόν για την αγορά του Μανού Γκαρθία.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων, ώστε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός να πάρει το αεροπλάνο και να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη.

Από τη στιγμή που δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο 24χρονος άσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και οι απολαβές του θα φτάσουν τις 800.000 ευρώ το χρόνο.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται επαφές και με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του 23χρονου στόπερ Όσκαρ Μινγκέθα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x