Stoiximan Super League

Άρης: Τα τυπικά για την απόκτηση του Μάνου Γκαρθία!

Σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για τον Μάνου Γκαρθία βρίσκεται ο Άρης, ο οποίος είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Ισπανό επιτελικό χαφ.

Πυροδοτείται η βόμβα!

Ο Μάνου Γκαρθία αναμένεται να αποτελέσει ποδοσφαιριστή του Άρη, αφού επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τη Σπόρτινγκ Χιχόν μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση του deal.

Πρόκειται για την -ίσως- πιο σπουδαία μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού και σίγουρα την πιο δαπανηρή για τον Άρη, καθώς θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη άμεσα, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους», με απολαβές, που θα αγγίζουν σχεδόν το 1 εκατ. ετησίως.

Μετά τον Ζερβινιό, ο Θόδωρος Καρυπίδης καταφέρνει να ντύσει στα κίτρινα έναν ακόμη σπουδαίο ποδοσφαιριστή, σε μια θέση, μάλιστα, που η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ανάγκη ενίσχυσης. Θυμίζουμε, εξάλλου, ο Άρης είναι σε επαφές και με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του 23χρονου στόπερ Όσκαρ Μινγκέθα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x