Stoiximan Super League

Άρης: Ενοχλημένος ο Καρυπίδης - Σκέψεις να αναθεωρήσει για οφειλή σε Τσουμάνη

Όπως διαρρέει ο Άρης, υπάρχουν σκέψεις από τον Θοδωρή Καρυπίδη να αναθεωρήσει και να μην καταβάλει χρήματα στην οικογένεια Τσουμάνη.

Έντονα ενοχλημένος είναι ο Θοδωρής Καρυπίδης σχετικά με την αντίδραση της οικογένειας Τσουμάνη στο θέμα της οφειλής χρημάτων και σκέφτεται να αναθεωρήσει την απόφασή του και να μην προχωρήσει στην καταβολή των χρημάτων.

Σύμφωνα με σχετική διαρροή της κίτρινης ΠΑΕ, η οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή «παρασυρόμενη» από τον νομικό εκπρόσωπο της έστειλε εξώδικο στις αρχές του μήνα και ζήτησε από την ομάδα να λάβει και χρήματα τα οποία αφορούν την προμήθειά του.

Οι κίτρινοι επισημαίνουν ότι μετά την εξέλιξη αυτή, ο Καρυπίδης ο οποίος, «είχε υποσχεθεί να καταβάλει τα χρήματα, χωρίς να έχει υποχρέωση», τώρα κάνει σκέψεις σοβαρές να αναθεωρήσει την στάση του και να μην καταβάλει τα χρήματα.

Θυμίζουμε ότι η… παλιά ΠΑΕ Άρης είχε οφειλές στον Τσουμάνη, τις οποίες, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κίτρινοι στη διαρροή τους, «ο Καρυπίδης χωρίς να έχει υποχρέωση, υποσχέθηκε να τακτοποιήσει την οφειλή της παλιάς ΠΑΕ».

Είχε υποσχεθεί να δώσει τα χρήματα σε δύο δόσεις. Στο τέλος του Δεκεμβρίου και τέλη Γενάρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x