Stoiximan Super League

Το «λουκέτο» και το ποσοστό από το στοίχημα

Μεγάλο πρόβλημα δημιουργεί στον Άρη το... λουκέτο της κυβέρνησης που ενδέχεται να παίξει τα ντέρμπι του με ελάχιστο κόσμο στις εξέδρες.

Τεράστια οικονομική επιβάρυνση αναμένεται να προκαλέσει στις ομάδες η απόφαση της κυβέρνησης για "λουκέτο" ουσιαστικά στις κερκίδες, καθώς με βάση τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα, τα γήπεδα θα λειτουργούν με πληρότητα 10% τουλάχιστον έως τις 16 Ιανουαρίου και με ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της απαγόρευσης.

Ειδικά για τον Άρη, η εξέλιξη αυτή ηχεί στα αυτιά των διοικούντων του ακόμα πιο δυσάρεστα, καθώς εάν η ισχύς των νέων μέτρων παραταθεί, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να δώσει τα ντέρμπι του πρωταθλήματος με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε πρώτη φάση και με Ολυμπιακό στη συνέχεια, χωρίς την παρουσία του κόσμου του.

Και πέρα από την απώλεια του κατάμεστου "Κλεάνθης Βικελιδης" και της παρουσίας του κόσμου, που όλοι ξέρουμε ποια δυναμική προσδίδει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Άρης θα κληθεί να διαχειριστεί και μια σημαντική απώλεια εσόδων στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστές οι κερκίδες και πέραν της 16ης του μήνα.

Αν μάλιστα σε αυτό συνυπολογίσει κανείς ότι μέχρι τώρα η κυβέρνηση δεν έχει δώσει εγγυήσεις ότι στις 15 Ιανουαρίου θα καταβάλλει στις ομάδες το ποσοστό που αντιστοιχεί στο στοίχημα, ώστε να αντισταθμιστούν οι όποιες απώλειες, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Άρης θα απωλέσει ένα μεγάλο μέρος των προϋπολογισμένων εσόδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x