Stoiximan Super League

Φουλάρει για τουλάχιστον άλλους τρεις ο Άρης

Κάνει πίσω για Αρίας, πάει για άλλο δεξί μπακ, τι γίνεται με δεκάρι, φορ και τις άλλες προσθήκες που έχει ζητήσει ο Μπούργος.

Εκτός του Πάπε Σέιχ Ντιόπ του οποίου η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει για δυο ή τρία χρόνια, ο Άρης προσπαθεί να ολοκληρώσει τουλάχιστον άλλες τρεις μεταγραφές ως την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία στις 28 του μήνα.

Αυτή είναι και η επιθυμία του Μπούργος όπως την έχει διαβιβάσει στον Θόδωρο Καρυπίδη. Δεξί μπακ, φορ και επιτελικός μέσος είναι τρεις από τις υποθέσεις που… τρέχει τα τελευταία 24ωρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχοντας παράλληλα στο «κάδρο» ακόμη την προσθήκη ενός στόπερ και ενός winger.

Για τη θέση του δεξιού μπακ φαίνεται ότι έχει υποχωρήσει η περίπτωση του Σαντιάγκο Αρίας που εκτός του ότι είναι μια δύσκολη υπόθεση, δεν διαθέτει και κοινοτικό διαβατήριο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει… focus σε μια άλλη περίπτωση από την ιβηρική χερσόνησο την οποία προσπαθούν να ολοκληρώσουν.

Παράλληλα έχει προκύψει και μια ενδιαφέρουσα περίπτωση κεντρικού χαφ για να καλύψει το κενό του Μπερτόγλιο. Ο παίκτης δηλαδή που θα μπορεί να παίζει στα μεσοδιαστήματα. Φυσικά το μεγάλο βάρος θα δοθεί στην ενίσχυση της επίθεσης. Εκεί δηλαδή που θα χρειαστεί το club να δώσει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο ειδικά αν παραχωρηθεί ο Καμαρά. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν οι κιτρινόμαυροι έχουν απομονώσει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που έχει αρκετά κοινά σημεία με αυτή του Καμαρά και αφήνουν να εννοηθεί ότι θα πρόκειται για κίνηση από το πάνω ράφι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x