Stoiximan Super League

Πάει για πέντε προσθήκες ο Άρης

Η καθυστέρηση που υπάρχει για την απόφαση του CAS αναγκάζει τους ιθύνοντες του Άρη να τρέξουν για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου αναμένεται να βγει η απόφαση του CAS για την υπόθεση του Ντουρμισάι, κάτι που αναγκάζει τους ανθρώπους του Άρη να τρέξουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει των κρίσιμων αγώνων με την Αστάνα για το Europa Conference League.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να ολοκληρώσουν σε μεγάλο βαθμό την ενίσχυσή τους, με την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών να αποτελεί προτεραιότητα. Τη μία από τις δύο θέσεις στη θέση του στόπερ γίνεται προσπάθεια να την καλύψει ο Μαουρίσιο Λέμος.

Ο Ουρουογουανός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την Φενέρμπαχτσε, ακολουθεί κανονικά αυτή την περίοδο την προετοιμασία της τουρκικής ομάδας. Εκτός από τον 25χρονο άσο, οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για την απόκτηση και δεύτερου κεντρικού αμυντικού.

Την ίδια στιγμή, ο Άρης εμφανίζεται να είναι κοντά σε συμφωνία με έναν μέσο, αφού ο Σάσα και ο Τζέγκο καλούνται να ανεβάσουν στροφές για να είναι απόλυτα έτοιμοι στην έναρξη της σεζόν.

Οι επόμενες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι εκείνη του σέντερ φορ και του αριστερού μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x