Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για Λέμος, Τουρκμέν και Μίνιο στον Άρη

Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στις τρεις περιπτώσεις, οι άνθρωποι του Άρη κάνουν τις προσπάθειές τους για να πετύχουν κάποια ή κάποιες σημαντικές συμφωνίες.

Με τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν και παράλληλα να ανεβάσουν την μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας συζητάει τη συγκεκριμένη περίοδο στον Άρη.

Ο λόγος για τους Μαουρίσιο Λέμος, Χουσεϊν Τουρκμέν, Χουάν Σάντσες Μίνιο, με τους οποίους οι Θεσσαλονικείς είναι σε επαφή και συζητούν παράλληλα με τις ομάδες και τους εκπροσώπους τους.

Μεγάλος στόχος του Άρη να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό και να είναι έτοιμος για τα κρίσιμα ματς με την Αστάνα για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Ο Λέμος ξεκίνησε την προετοιμασία του με τη Φενερμπαχτσέ, στην οποία ανήκει και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023. Ωστόσο, ο Ουρυγουανός άσος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται στην τουρκική ομάδα, η οποία δείχνει θετική στο ενδεχόμενο δανεισμού ή παραχώρησης του παίκτη.

Από την πλευρά του, ο Τουρκμέν έχει αρχίσει και εκείνος προετοιμασία με την Τραμπζονσπόρ, ο Άρης συζήτησε με τους Τούρκους το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, αλλά φαίνεται πως ο σύλλογος της Τραπεζούντας δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει.

Τέλος, ο Μίνιο (που είναι αριστερό μπακ-χαφ και μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος) ανήκει στην Εστουδιάντες, αλλά φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωσή του, παρά τη θετική διάθεση που είχε για εκείνον ο Άκης Μάντζιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x