Stoiximan Super League

Μίλησαν για παίκτες και φιλικό με την Ατλέτικο οι Καρυπίδης-Μπούργος

Στο «Wanda Metropolitano» οι δυο άνδρες του Άρη και είχαν επαφές με διοικούντες την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στη Μαδρίτη βρίσκεται από σήμερα ο Θόδωρος Καρυπίδης για μια σειρά επαφών με τον Μπούργος εν όψει του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Σε περίοπτη θέση φυσικά η συνάντηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία ο προπονητής του Άρη υπήρξε βοηθός του Σιμεόνε για 8,5 χρόνια αλλά και ποδοσφαιριστής παλιότερα.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη μάλιστα ανέβασε πριν λίγη ώρα μια φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και τον Μπούργος στο «Wanda Metropolitano» την έδρα της Ατλέτικο.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης και ο Χέρμαν Μπούργος είχαν συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Αντρέα Μπέρτα. Μίλησαν για παίκτες που θα μπορούσε να πάρει η ελληνική ομάδα από την ισπανική και για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, τον Νοέμβριο όταν και θα έχει γίνει διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Η φιλοξενία για τους ανθρώπους του Άρη ήταν εξαιρετική, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις συζητήσεις και το σημαντικότερο, αυτό που επισημαίνουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς με μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Αύριο αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x