Stoiximan Super League

Ξεκινάει αύριο η προετοιμασία του Άρη στο Βέρμιο

Οι παίκτες του Άρη μετά τη σημερινή διπλή προπόνηση και τα ατομικά των Τζέγκο και Ρόουζ, αναχωρούν αύριο για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στο Βέρμιο.

Προπόνηση πρωί και απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη (ενεργοποίηση, προσαρμοστική προπόνηση δύναμης και αερόβια τρεξίματα το πρωί, ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική το απόγευμα) με τους Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή των «κίτρινων» για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Matilla, Mancini, Jeggo, Sundgren, Benalouane, Duarte, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μαρτίνης, Χατζηπιρπιρίδης.

Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν οι Cristian Ganea (είχε επιπλέον άδεια, λόγω των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας), Χρήστος Μαρμαρίδης (είχε υποχρεώσεις με την ομάδα Κ19) και Παναγιώτης Τσαγκαλίδης (είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Βόλου).

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουνίου και θα καταλύσει -για μια ακόμη χρονιά- στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort» στην τοποθεσία Αγ. Παύλος. Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν το απόγευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x