Stoiximan Super League

Άρης-Λαμία: Χωρίς άγχος και πίεση

Ο Άρης φιλοξενεί τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με αμφότερες ομάδες να μην έχουν ιδιαίτερη πίεση.

Ο μεν Άρης ζει και αναπνέει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Η δε Λαμία, χαίρεται την πρώτη της παρουσία σε playoffs της Stoiximan Super League.

Κάπως έτσι, η αποψινή (20:30, Novasports Prime & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Κλ. Βικελίδης» επιτρέπει σε αμφότερες να μην έχουν ιδιαίτερη πίεση ή άγχος!

Οι «κίτρινοι» θέλουν ασφαλώς να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, προερχόμενοι από το σπουδαίο διπλό στην Τούμπα στην πρεμιέρα των playoffs, με τους φιλοξενούμενους από τη μεριά τους να επιθυμούν να αποδείξουν ότι δεν βρέθηκαν στην εξάδα τυχαία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου τρέχει ένα σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα απέναντι στον Άρη, κατά τη διάρκεια του οποίου έχει μετρήσει δύο νίκες και μία ισοπαλία.



Στα αγωνιστικά, ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τους Βέλεθ και Σαμόρα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν... παραδοσιακά και οι Ρουπ, Μπένετ, Ντουκουρέ και Χριστοδουλόπουλος.

Από την άλλη, ο προπονητής της Λαμίας δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Οι δύο αντίπαλοι έχουν στη συνέχεια πολύ απαιτητικά ματς, καθώς οι μεν Θεσσαλονικείς θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν μεσοβδόμαδα τον Ολυμπιακό και οι δε Φθιώτοι θα ανηφορίσουν για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Άρης (Ά. Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Ζουλ, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία, Σαβέριο, Μορόν

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες, Τσιλούλης, Μάλτσι, Μαρτίνεθ

Διαιτητής: Περράκης
Βοηθοί: Χριστάκογλου, Κομισοπούλου
4ος: Πουλικίδης
VAR: Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x