Stoiximan Super League

Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία του Άρη για Απόλλωνα

Αρκετές απουσίες καλείται να διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος για τον προσεχή αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Με σημαντικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για τον προσεχή αγώνα με τον Απόλλωνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τους Μπρούνο Γκάμα, Ιτούρμπε, Μπερτόλιο, Μαντσίνι και Φαμπιάνο, οι οποίοι συνεχίζουν τις θεραπείες τους και είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα θέσουν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους.

Από εκεί και πέρα, επανήλθε στις προπονήσεις ο Λούμορ, όμως η συμμετοχή του θα κριθεί στις επόμενες προπονήσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός, γνωρίζοντας τις απουσίες που έχει να διαχειριστεί, και το γεγονός πως ο Απόλλων «καίγεται» για νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, ώστε να μπορέσουν να πάρουν το «τρίποντο» πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Από εκεί και πέρα, ο Ιρακινός Αλί πηγαίνει πολύ καλά στις προπονήσεις και σταδιακά ανεβάζει ρυθμό, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει στις υποχρεώσεις των «κίτρινων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x