Stoiximan Super League

Θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο Μάντζιος

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώνει σήμερα ο Άρης και ο Άκης Μάντζιος φαίνεται πως θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τις τελικές επιλογές του.

Το απόγευμα ολοκληρώνουν στον Άρη την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η αποστολή που θα ανακοινώσει ο Άκης Μάντζιος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών όλη την εβδομάδα.

Πρόκειται για τους Χουάν Ιτούρμπε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Μαντσίνι και Φαμπιάνο, οι οποίοι στη χθεσινή προπόνηση συνέχισαν με θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Η μοναδική δεδομένη επιστροφή στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού είναι εκείνη του Λούμορ, ενώ κάποιες πιθανότητες να προλάβουν στο… παρά πέντε να μπουν στην αποστολή έχουν Μπερτόγλιο και Μαντσίνι.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μάντζιος φαίνεται πως καθιερώνει στο αρχικό σχήμα τον Εντιαγέ, ο οποίος στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έπαιξε πίσω από τον σέντερ φορ και φαίνεται πως καλύπτεται μία «ιδιαίτερη» θέση στην ενδεκάδα με τον Αφρικανό άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x