Stoiximan Super League

Ιστορία έγραψε ο Άρης στη Λεωφόρο

Ένα μοναδικό επίτευγμα πέτυχε ο Άρης, με τη χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Η πρώτη ομάδα που πανηγυρίζει δύο εκτός έδρας νίκες επί του Παναθηναϊκού σε μία σεζόν έγινε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-1 στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πρόκειται για επίτευγμα που δεν έχουν πετύχει ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ κόντρα στους «πράσινους». Οι Θεσσαλονικείς είχαν κερδίσει στις 4 Οκτωβρίου, με 1-0 στο ΟΑΚΑ στο ματς του α’ γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, όποια ομάδα είχε κερδίσει εκτός έδρας τους «πράσινους» στο Κύπελλο δεν τα κατάφερε στο ματς πρωταθλήματος της ίδιας χρονιάς, όπως για παράδειγμα ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος.

Από εκεί και πέρα, οι «κίτρινοι» κατάφεραν να σπάσουν την κακή παράδοση που είχαν στη Λεωφόρο, όπου είχαν να νικήσουν τον Παναθηναϊκό από τις 13 Φεβρουαρίου 1983.

Μάλιστα, και τότε ο Άρης είχε επικρατήσει ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0, όπως συνέβη στο χθεσινό ματς με τα γκολ του Μάνου και του Ματέο Γκαρσία.

Παράλληλα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ εκτός έδρας νικών σε μία περίοδο, φτάνοντας τις οκτώ, και ξεπέρασε την επίδοση που είχε επτά τις σεζόν 2002/03, 1994/95 και 1973/74.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x