Stoiximan Super League

Η κριτική του Άρη: Με Ματέο Γκαρσία από τα... παλιά

Δείτε την κριτική των παικτών του Άρη στην εκτός έδρας επικράτηση επί του Παναθηναϊκού (1-2).

Ο Άρης έφυγε με τεράστιο διπλό από το «Απόστολος Νικολαΐδης», επικρατώντας 2-1 του Παναθηναϊκού και μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στα τέρματα των Μάνου και Ματέο Γκαρσία μέσα σε ένα τρίλεπτο (62', 65'). Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Άκη Μάντζιου που έβγαλε πάθος και ένταση, εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Μαουρίσιο στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες X τους παίκτες του Άκη Μάντζιου.

Κουέστα (5): Η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός κίπερ δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές στο ματς. Στη φάση του γκολ φέρει ευθύνη, καθώς έμεινε στην εστία του και δεν βγήκε να απομακρύνει την σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή από την οποία προήλθε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Δεληζήσης (6): Σταθερός για ακόμα μια φορά ο αρχηγός του Άρη, που πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση. Οπως και ο Κουέστα, έτσι και ο Έλληνας στόπερ φέρει ευθύνη στο γκολ των πρασίνων.

Ροζ (6): Καλή εμφάνιση και από τον έτερο στόπερ του Άρη. Ο Ροζ ήταν αλάνθαστος σε όλο το παινχίδι, ενώ βοήθησε σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι καθαρίζοντας αρκετές φάσεις των γηπεδούχων.

Σάκιτς (7): Ο Αυστριακός μπακ βοήθησε σημαντικά τον Άρη, τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι με τα ανεβάσματα και τις σέντρες του από τα δεξιά. Αρκετά δραστήριος σε όλο το ματς.

Σούντγκρεν (5): Στο αποψινό ματς ο Σούντγκρεν ήταν ο αδύναμος κρίκος της άμυνας για τον Άρη. Υπέπεσε σε συνολικά τέσσερα λάθη, ενώ δεν βοήθησε και στο επιθετικό παιχνίδι. Αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό από τον Γκάνεα.

Τζέγκο (6): Σταθερός στη μεσαία γραμμή, μαζί με τον Σάσα βοήθησαν αρκετά στον έλεγχο του ρυθμού και στην κυριαρχία του κέντρου. Παράλληλα, είχε δυο καλές στιγμές με μακρινά σουτ.

Λούκας Σάσα (8): Μαζί με τον Ματέο Γκαρσία ήταν ίσως οι καλύτεροι παίκτες του αγώνα. Ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός στο δημιουργικό κομμάτι, μοιράζοντας όμορφα το παιχνίδι. Παράλληλα, ήταν και ο πρώτος σε κλεψίματα για την ομάδα του (5 στον αριθμό), ενώ απείλησε και σε δύο περιπτώσεις την εστία του Διούδη.

Ματέο Γκαρσία (9): Το βραβείο του MVP απόψε πηγαίνει στον Ματέο Γκαρσία. Ο 24χρονος Αργεντινός ήταν μια διαρκής απειλή για την άμυνα του Παναθηναϊκού, τόσο με τις σέντρες του όσο και με τις επελάσεις του. Μάλιστα, πέτυχε το δεύτερο γκολ της ανατροπής, το οποίο ήταν το πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα.

Μανσίνι (7): Όπως και όλη η μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη, έτσι και ο Μανσίνι έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι επιθετικά, βοηθώντας τους Θεσσαλονικείς κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι.

Μπερτόγλιο (7): Και για τον Μπερτόγλιο ισχύουν τα ίδια με τον Μανσίνι. Βοήθησε πολύ στο επιθετικό τρανζίσιον του Άρη, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάνος (7): Από τους πρωταγωνιστές του αγώνα για διάφορους και ποικίλους λόγους. Αρχικά, ήταν εκείνος που έχασε το πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Στο 62' όμως πήρε το... αίμα του πίσω ισοφαρίζοντας σε 1-1. Μάλιστα στο 79' έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ. Ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Άρη, παρά το γεγονός πως υπέπεσε σε αρκετά λάθη.

Ματίγια (6): Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 59ο λεπτό και στη θέση του Τζέγκο. Πέρα από μια καλή εκτέλεση φάουλ δεν φάνηκε πολύ στο ματς.

Γκάνεα (7): Όπως και ο Ματίγια έτσι και ο Γκάνεα πέρασε στο 59', στη θέση του Σούντγκρεν. Ο Ρουμάνος μπακ έκανε αισθητή την παρουσία του με τα επικίνδυνα ανεβάσματα και τις σέντρες του από τα αριστερά.

Σίλβα (-): Μπήκε στο 86ο λεπτό οπότε δεν μπορεί να κριθεί.

Ιωάννου (-): Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, επομένως δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x