Stoiximan Super League

Ο όρος του Καρυπίδη στις επαφές με Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε στη Ελλάδα, έπειτα από τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους της Ατλέτικο μαζί με τον Μπούργος, και πλέον αναμένεται να προχωρήσει από εδώ τις επαφές με τους Μαδριλένους.

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος βρέθηκε για δύο μέρες στη Μαδρίτη, και είχε μαζί με τον Χερμάν Μπούργος συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ατλέτικο σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας και παραχώρησης παικτών από τους «ροχιμπλάνκος» στους Θεσσαλονικείς.

Αυτές τις μέρες προέκυψαν πολλά ονόματα που θα μπορούσαν να μπουν στο κάδρο των επαφών των δύο συλλόγων, όμως εκείνος που προκύπτει είναι πως ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να κάνει πιο… λάτιν τον Άρη της επόμενης σεζόν.

Η κουβέντα που έγινε επί ισπανικού εδάφους αφορούσε κατά κύριο λόγο παίκτες που είναι νεαροί σε ηλικία και οι εμπειρίες τους φτάνουν στη Segunda Division.

Μάλιστα, ο Μπούργος φέρεται να έχει εισηγηθεί στον Καρυπίδη και να έχει ζητήσει από τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του στην Ατλέτικο τέσσερις παίκτες, με διετές συμβόλαιο και οψιόν αγοράς μετά το πέρας του συγκεκριμένου διαστήματος.

Θετικός σε αυτό ήταν και ο Καρυπίδης, προτάσσοντας την άποψη πως μετά από μία διετία στον Άρη που διεκδικεί την είσοδό του στους ομίλους του Conference League θα τους δώσει έξτρα εμπειρίες και θα μπορούν παράλληλα οι Θεσσαλονικείς να κινηθούν για την αγορά τους, αφού έχει προηγηθεί μία σχετική συμφωνία.

Όπως είπαμε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επέστρεψε στη βάση του και πλέον θα καταλήξουν με τον Μπούργος στους παίκτες που θα ζητήσουν από την Ατλέτικο, βάζοντας κάτω και το οικονομικό σκέλος κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x