Stoiximan Super League

Ο Τσέχος Νταρίντα η επιλογή του Άρη

Ο 32χρονος Τσέχος μέσος της Χέρτα στο «κάδρο» για τους κιτρινόμαυρους.

Στο πρόσωπο του Βλάντιμιρ Νταρίντα βλέπει ο Άρης μια εξαιρετική επιλογή για τον παίκτη που ψάχνει για την μεσαία γραμμή με δεδομένη την αποχώρηση του Ντιόπ και την αβεβαιότητα με τον Ντουκουρέ λόγω του προβλήματος στο γόνατο.

Ο 32χρονος Τσέχος, με πολυετή θητεία στη Bundesliga με Φράιμπουργκ αρχικά και τη Χέρτα τα τελευταία επτά χρόνια, δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος από τον Σάντρο Σβαρτς και καλοβλέπει το ενδεχόμενο να φύγει από το Βερολίνο με δεδομένο ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και δεν θα ανανεωθεί.

Ο παίκτης έχει ήδη τεθεί υπόψιν του Άλαν Πάρντιου, ενώ και ο ίδιος γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Άρη που τον έχει προσεγγίσει. Ένα ακόμη γεγονός που προσμετράτε στα θετικά για τον Νταρίντα είναι ότι έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Μπράμπετς ο οποίος διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον 32χρονο μέσο.



Ο Νταρίντα στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν μετράει μόλις τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή. Ο Νταρίντα που γαλουχήθηκε στη Βικτόρια Πλζεν με την οποία είχε 93 συμμετοχές με 18 γκολ και 18 ασιστ, πήρε μεταγραφή στη Φράιμπουργκ το 2013. Έμεινε εκεί δυο σεζόν κάνοντας 61 παιχνίδια, 11 γκολ και δέκα ασίστ για να πάει στη Χέρτα το καλοκαίρι του 2015. Με την ομάδα του Βερολίνου έχει 192 συμμετοχές με 16 γκολ και 29 ασίστ.

Συνολικά στη Bundesliga έχει 224 ματς ενώ είναι και 76 φορές διεθνής με οκτώ τέρματα, ενώ έχει φορέσει 76 φορές τη φανέλα της εθνικής Τσεχίας μετρώντας και 8 γκολ. Ο Νταρίντα είναι ο ορισμός του box to box μέσου με αστείρευτη αντοχή και τρεξίματα αλλά και ικανότητα στο να προωθεί το παιχνίδι και είτε να απειλεί ο ίδιος είτε να μοιράζει ασιστ ενώ στα χαρακτηριστικά του συγκαταλέγεται και η έφεση που έχει στα σουτ από μακρινή απόσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x