Γενικά

Ασίστ με Αλβανία ο Τσοκάι, βασικός με Τσεχία ο Μπράμπετς - Νίκη για το Γιβραλτάρ

Η Αλβανία νίκησε 2-0 την Αρμενία, με τον Ένις Τσοκάι να αγωνίζεται και να βγάζει ασίστ. Βασικός και ο Μπράμπετς με Σερβία στην ήττα από την Τουρκία, νίκη για το Γιβραλτάρ.

Νικηφόρα (2-0) ήταν η φιλική αναμέτρηση για την Αλβανία απέναντι στην Αρμενία, με τον Ένις Τσοκάι να αγωνίζεται βασικός και να δίνει και ασίστ.

Ο άσος του Παναθηναϊκού έπαιξε ως αριστερός εσωτερικός μέσος στο 3-5-2 (πέρασε έξω στις αρχές του δεύτερου μέρους στο πλαίσιο γενικευμένων αλλαγών) και είχε την πάσα για το γκολ του Σκούκα στο 28'. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ασλάνι με εκτέλεση πέναλτι στο 64'.

Νίκη (2-1) και για την Τουρκία επί της Τσεχίας, με τον Ουνάλ να ανοίγει το σκορ στο 31', τον Τσέρνι να ισοφαρίζει στο 56' και τον Τσαλχάνογλου να γράφει το 2-1 στο 70'. Να σημειωθεί ότι για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Με νίκες συνέχισε και το Γιβραλτάρ στα παιχνίδια που δίνει την περίοδο της διακοπής. Η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά για το Euro 2024, μετά το Λιχτενστάιν επικράτησε και της Ανδόρας (1-0) χάρη στο τέρμα του Τσιπολίνα στο 34'. Στο 1-1 έμειναν το Κόσοβο και οι Νήσοι Φερόε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x