Stoiximan Super League

Άρης: Οι ανανεώσεις… και η απόφαση του CAS

Η αίσθηση για έκδοση απόφασης τον άλλο μήνα και πως αυτό συνδέεται με τις συζητήσεις ανανέωσης με τους Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν και Τζέγκο.

Μεταγραφές και ανανεώσεις. Δύο θέματα, που απασχολούν έντονα τον Άρη, αφού και κάποιες προσθήκες θέλει να κάνει άμεσα, αλλά και να προχωρήσει σε κάποιες επιλεκτικές ανανεώσεις συμβολαίων, από τα αρκετά, που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το πρώτο είναι σε πλήρη εξέλιξη και για τα δεδομένα της εποχής (ο Γενάρης δεν είναι πάντα ο πιο εύκολος μήνας για προσθήκες) οι επιλογές στις οποίες στοχεύει το club και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις θεωρούνται αρκετά καλές.

Αντίθετα στο κομμάτι των ανανεώσεων, ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει με τους τρεις παίκτες, που θέλει ο Άρης να διατηρήσει στο ρόστερ. Δηλαδή τους Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν και Τζέγκο.

Και με τους τρεις στις πρώτες προσεγγίσεις έχει παρατηρηθεί σημαντική απόκλιση στο οικονομικό. Ακόμη και με τον Μπερτόγλιο, για τον οποίο λέγεται ότι είναι κοντά σε συμφωνία, υπάρχει ακόμη αρκετή απόσταση που πρέπει να καλυφθεί. Και οι τρεις περιπτώσεις βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με την απόφαση που θα πάρει το CAS για το θέμα Ντουρμισάι και την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί για δυο μεταγραφικές περιόδους και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε αναστολή.

Η νέα παράταση που δόθηκε στην έκδοση της απόφασης ως τις 11/2 φαίνεται ότι, πιθανότατα, θα είναι και η τελευταία. Υπάρχει, δηλαδή, εδραιωμένη η πεποίθηση στους κύκλους του Άρη ότι αυτήν τη φορά θα βγει η απόφαση, που θα σηματοδοτήσεις τις επόμενες κινήσεις του club και στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Διαφορετικά, δηλαδή, θα διαπραγματευτεί ο Άρης με τους τρεις παίκτες αν αρθεί το απαγορευτικό και μπορεί ελεύθερα να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι και άλλα τα δεδομένα αν ισχύσει η απαγόρευση. Στο πρώτο σενάριο, ο Άρης θα έχει την ευχέρεια να βγει ελεύθερα στην αγορά δίχως εκβιαστικά διλλήματα, μένοντας στα χρήματα που έχει κοστολογήσει τους τρεις παίκτες και μπορεί να δώσει, ενώ στο δεύτερο ίσως κληθεί να ανεβάσει την προσφορά του, αφού δεν θα έχει και πολλές εναλλακτικές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x