Stoiximan Super League

Χατζηπιρπιρίδης: «Δεν εμπιστεύονται τους νέους στον Άρη, πώς γίνεται να μην έπαιξε κανένας»

Βολές εναντίον του Άρη εξαπέλυσε ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους «κίτρινους»!

Ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη.

«Ήθελα να ψάξω αλλού την τύχη μου, να δω τι επιλογές έχω. Ήθελα να πάω κάπου, που θα έχω λεπτά συμμετοχής και θα βελτιωθώ. Στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν περίεργο το κλίμα και υπήρχαν δυσκολίες που δεν με βοήθησαν ψυχολογικά να βγάλω τον εαυτό μου και ήταν προτιμότερο να αποχωρήσω», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός ότι δεν βρήκε χώρο στον Άρη: «Πιστεύω ότι δεν ήμουν στο πλάνο εξ' αρχής. Ήθελαν να στήσουν ένα δυνατό ρόστερ, όπως το είχαν στο μυαλό τους. Δεν υπήρχε στον Άρη χώρος για να πάρουμε και εμείς κάποιον χρόνο. Ξέραμε τις επιλογές των ανθρώπων του Άρη, οπότε ήταν προτιμότερο να συνεχίσω άλλου. Ήμουν στην ομάδα μία γεμάτη πενταετία.

Είναι φυσιολογικό να έχω περίεργα συναισθήματα. Αφήνω πίσω μου μία μεγάλη ομάδα με ιστορία, δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι ωραία, που ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας
».

Για το γεγονός ότι έβλεπε το καλοκαίρι να έρχονται παίκτες στη θέση του σχολίασε: «Εμένα μου άρεσε από τη μία, που έρχονταν παίκτες με εμπειρία, ήταν καλό για εμένα αυτό. Για να υπάρχει και υψηλός ανταγωνισμός. Από την άλλη έλεγα ότι φέρνουν παίκτες στη θέση μου, οπότε αυτομάτως γίνεται πιο δύσκολο να παίξω. Αν είμαι γερός και κάνω κάποια καλή σεζόν δεν θα έλεγα όχι να επιστρέψω στον Άρη».

Για τον παίκτη από τον οποίο έμαθε τα περισσότερα: «Από τον Μπρούνο Γκάμα, τον Σάσα, τον Σάκιτς. Είναι παιδιά που θα σε βοηθήσουν, όπως και ο Μπερτόγλιο. Έχουν καλή καρδιά, θα βοηθήσουν έναν νεαρό παίκτη. Ο Γκάμα είναι από τους πιο δουλευταράδες εκεί μέσα, παρότι η καριέρα του πλησιάζει στο τέλος της. Εγώ είχα με όλους τρομερή σχέση, αν σας πω προσωπικά, με τον Σάκιτς και τον Μαντσίνι, για παράδειγμα, έκανα πολύ παρέα. Υπάρχουν πολλοί... χαβαλετζήδες. Ο Σάσα, ο Σάκιτς, ο Γκανέα και ο Σίλβα πέρυσι ήταν νούμερο 1».

Ρωτήθηκε αν είναι καλύτερα κάποιος που δεν παίζει να πάει δανεικός ή να μείνει στις προπονήσεις μίας μεγάλης ομάδας: «Αν είναι να πάει δανεικός για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής και να μπορέσει να εξελιχθεί, εντάξει. Αλλά σε άλλη περίπτωση θα είναι καλύτερα να μείνει στον Άρη».

Κατέληξε, λέγοντας: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει η εμπιστοσύνη που θα έπρεπε στους νεαρούς. Δεν μπορεί να μην δεν έπαιξε κανείς στον Άρη. Αν στηρίξεις έναν νέο θα σε βοηθήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x