Stoiximan Super League

Άρης: Οι εκκρεμότητες πριν την έναρξη

Τι γίνεται στα μέτωπα ανανεώσεων, αποδεσμεύσεων και πιθανών αποχωρήσεων στο «στρατόπεδο» του Άρη.

Κάτι λιγότερο από δυο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση για την Αυστρία και μόλις τρεις μέρες πριν την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, το ρόστερ του Άρη έχει μια σειρά από εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν ώστε να έχουμε μια εικόνα για την τελική μορφή που θα έχει εν όψει της νέας και εξόχως απαιτητικής σεζόν που μάλιστα για τη ομάδα της Θεσσαλονίκης εκκινεί μόλις στις 21 Ιουλίου με ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Σε πρώτο πλάνο τι θα γίνει με τα συμβόλαια που λήγουν και αν θα παραμείνουν κάποιοι ακόμη πλην του Κουέστα που είναι και ο μοναδικός που έχει ανανεώσει. Αναφέρομαι κυρίως για τους Ματίγια και Μπεναλουάν για τους οποίους γίνεται κουβέντα. Με τον πρώτο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό που δεν έχει καμφθεί και πρέπει να γίνουν εκατέρωθεν υποχωρήσεις για να επέλθει συμφωνία μιας και την παραμονή του παίκτη έχει ζητήσει ο Μπούργος.

Ο Άρης δεν είναι αντίθετος αλλά θέλει να το κάνει με τους δικούς του όρους λαμβάνοντας υπόψη και την ηλικία του. Θέμα ηλικίας τίθεται και για τον Μπεναλουάν αλλά αυτός είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Ο Μπούργος τον θέλει για ειδικές αποστολές και όχι για βασικό. Να έρχεται από τον πάγκο όταν θέλει να παίξει με τρεις πίσω για παράδειγμα μιας και είναι έμπειρος, με πλούσιες παραστάσεις και… νιώθει από Άρη. Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο Καρυπίδης και ο γαλλοτυνήσιος (που δεν έχει αφήσει ακόμη το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη) περιμένει ένα τηλέφωνο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Δεύτερο μέτωπο εκκρεμοτήτων αυτό που αφορά τους παίκτες που έχουν συμβόλαια αλλά είναι… έωλοι. Ντένις, Χαϊροβιτς, Λούμορ, Ντιαγέ ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Για τους δυο πρώτους θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις τους αφού πέρσι έπαιξαν ελάχιστα και δεν φαίνεται να έχουν προτάσεις και για αυτό θα είναι δύσκολη η λύση των συμβολαίων τους.

Για τον Λούμορ που κατέχει θέση ξένου και έχει ένα… βαρύ συμβόλαιο για να έρχεται πίσω από τον Πίρσμαν, δυο δρόμοι υπάρχουν. Η φέρνει πρόταση και αποχωρεί ή γίνεται κουβέντα να μείνει αλλά με λιγότερα χρήματα. Για τον Ντιαγέ η επιθυμία να φύγει μοιάζει περισσότερο δική του. Ο Άρης δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει όμως έτσι εύκολα και του έχει ζητήσει να φέρει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα. Τουρκία και Εμιράτα είναι δυο πιθανοί προορισμοί για τον σενεγαλέζο και μένει να φανεί να υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό των τελευταίων ημερών.

Υπάρχει και η κατηγορία όσων είναι πιθανό να παραχωρηθούν με το όνομα του Καμαρά να βρίσκεται σε περίοπτη θέση και να ακολουθεί αυτό του Μαντσίνι. Ο Άρης φυσικά και δεν κλείνει την πόρτα αλλά μόνο για σοβαρές και ωφέλιμες για το club προτάσεις. Κοινώς για προτάσεις που θα βοηθήσουν τον Άρη να φέρει ισάξιους ή και καλύτερους, εφόσον αποχωρήσουν.

Για τις προσθήκες είναι προφανές ότι πολλά θα εξαρτηθούν με αυτούς που θα φύγουν και όσων ανανεώσουν τελικά. Ο Άρης κινείται εδώ και καιρό σε πολλές αγορές και αναζητά σίγουρα έναν αριστεροπόδαρο στόπερ πίσω από Μπράμπετς και Φαμπιάνο, ένα δεξιό μπακ, ένα κεντρικό χαφ (ο Σέιχ Ντιόπ επιστρέφει στο προσκήνιο), ένα δεκάρι, ένα φορά και έναν πλάγιο επιθετικό. Για περισσότερες κινήσεις, όταν ξεκαθαρίσει το μέτωπο των εκκρεμοτήτων…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x