Stoiximan Super League

Προσπαθεί (και πάλι) για Ντιόπ ο Άρης

Στη λίστα του Άρη παραμένει ο Πάπε Σέικ Ντιόπ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν και πάλι για την απόκτησή του.

Στη λίστα του Άρη από τον περασμένο Ιανουάριο παραμένει ο Πάπε Σέικ Ντιόπ και οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν με τη δεύτερη προσπάθεια, τουλάχιστον όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες από το ρεπορτάζ των «κίτρινων».

Ο 24χρονος δεσμευόταν από τη Λιόν με συμβόλαιο το οποίο εκπνέει το φετινό καλοκαίρι και από τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να τον κάνουν δικό τους πριν από περίπου έξι μήνες, θέλουν να επανέλθουν τώρα στην υπόθεση, που ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Ωστόσο, το πρόβλημα ήταν ο ίδιος ο παίκτης, καθώς ήταν εκείνος που δεν ήθελε να αποχωρήσει τον χειμώνα από τη Λιόν, θέλοντας να δει όλες του τις επιλογές αυτή την περίοδο που θα κυκλοφορούσε χωρίς συμβόλαιο.

Ο 24χρονος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και είχε αποκτηθεί από τη Θέλτα αντί δέκα εκατ. ευρώ, χωρίς όμως να δικαιώσει τις προσδοκίες, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν να έχει μόλις μία συμμετοχή με τους «λιονέ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης απέκτησε τελικά τον Σέικ Ντουκουρέ, αφού δεν μπόρεσε τον Ιανουάριο να κερδίσει την υπογραφή του Ντιόπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x