Stoiximan Super League

Οι τελικές δοκιμές του Μπούργος για ΠΑΟΚ

Το δίλημμα του Αργεντινού τεχνικού ενόψει του ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αντίστροφα για το σημαντικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετρούν άπαντες στον Άρη, με τον Χερμάν Μπούργος να καταστρώνει τα πλάνα του στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον συμπολίτη, προκειμένου να παραμείνουν στην 3η θέση που βρίσκονται μετά την προηγούμενη αγωνιστική και να διατηρήσουν στα χέρια τους το απευθείας εισιτήριο για το Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Μέχρι στιγμής ο Μπούργος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, όμως είναι αρκετά πιθανό να ακολουθήσει τη συνταγή νίκης μέσα στο ΟΑΚΑ και στο επόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ερωτηματικό και μεγάλο δίλημμα για τον Αργεντινό τεχνικό αποτελεί η χρησιμοποίηση του Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος μετά από 33 σερί ματς δεν έπαιξε στην Αθήνα και την ίδια ώρα το δίδυμο Φαμπιάνο-Μπεναλουάν τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η περίπτωση του Πάλμα και αν θα χρησιμοποιηθεί ο Εντιαγέ ή ο Ματέο μπροστά, όπως θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται πως διεκδικεί και ο Ντουκουρέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x