Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Απίθανο να ξεκινήσει με τρεις πίσω ο Άρης, σημαντική η επιστροφή Μπράμπετς»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Χερμάν Μπούργος περιμένει και το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ για να κατασταλάξει στα πλάνα του, ενώ αναφέρθηκε στη διαχείριση που γίνεται στον Άρη.

Αλληλένδετα είναι ως ένα σημείο το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, με εκείνο ανάμεσα στον δεύετρο και την Μαρσέιγ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, εξηγώντας το γιατί.

«Δεν ξέρει κανείς τι ΠΑΟΚ θα δούμε την Κυριακή κι αυτό είναι λίγο που ανησυχεί τον Μπούργος. Από πλευράς ψυχολογίας, κούρασης, πολλά μπορεί να παίξουν ρόλο και θα καθορίσουν και κάποιες αποφάσεις του προπονητή του Άρη. Έχει να διαχειριστεί κι αυτούς που δεν παίζουν πλέον, του Γκάμα δεν πρέπει να του πολυάρεσε που δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο. Ομοίως και του Σούντγκρεν. Πάντως, δεν βλέπω να χαμπαριάζει ο Μπούργος κι αυτό θα γίνει και την Κυριακή. Το θέμα είναι πως θα προσεγγίσει το ματς, αν θα επιμείνει στον κορμό του ματς στο ΟΑΚΑ. Το θεωρώ λίγο απίθανο να ξεκινήσει με τρεις πίσω», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η επιστροφή του Μπράμπετς είναι πολύ σημαντική για τους «κίτρινους» ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι γιατί προσφέρει μεγάλη ασφάλεια σαν δίδυμο στα στόπερ με τον Φαμπιάνο.

Παράλληλα, ο Σαββόπουλος αναφέρθηκε και στα κρούσματα κορωνοϊού στον Άρη, σημειώνοντας πως οι δύο τελευταίοι θετικοί παίκτες ήταν εκτός αποστολής, τα αποδυτήρια παρέμειναν κλειστά, επομένως αποφεύχθηκε η διασπορά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x