Stoiximan Super League

Τα σχόλια Νικολακόπουλου και Χριστόγλου για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Κώστας Νικολακόπουλος και Μπάμπης Χριστόγλου κατέθεσαν το σχόλιό τους στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εικόνα -κυρίως- και την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη (2-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην κακή, συνολικά, εικόνα του Ολυμπιακού, έστω και χωρίς τους βασικούς του παίκτες, στάθηκαν στα σχόλια τους στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 οι Κώστας Νικολακόπουλος και Μπάμπης Χριστόγλου, μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης άφησε καλές εντυπώσεις, ο Ολυμπιακός, ωστόσο, με πολλές απουσίες, είχε ξανά κακή εικόνα δημιουργικά, αλλά και αμυντικά κενά, και το μόνο, τελικά, που κατάφερε ήταν να μειώσει προς το φινάλε του αγώνα.

Ο Νικολακόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν γίνεται να είσαι χαρούμενος όταν μέσα σε 1,5 λεπτό δέχεσαι δύο γκολ από τον Άρη, και 10 μέρες μάλιστα, πριν το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα. Είναι σαφές ότι… δεν πας πουθενά έτσι», ενώ ο Χριστόγλου αναρωτήθηκε γιατί έγινε καν αυτό το φιλικό, ως πρόβα τζενεράλε πριν το ματς με τους Ισραηλινούς, αφού δεν έπαιξαν οι βασικοί!

Ακούστε τα σχόλιά τους στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x