Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: «Ξεμπούκωσε» επιθετικά και βρήκε την υγειά του ο Άρης!

Ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει τα στοιχεία-κλειδιά από την εμφατική νίκη του Άρη με 5-1 επί του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης πραγματοποίησε μια γεμάτη εμφάνιση, την καλύτερή του στη φετινή σεζόν, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-1 του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Ο προπονητής της εξέδρας επιχειρεί να αναδείξει και να αναλύσει τους λόγους της εμφατικής νίκης των «κιτρινόμαυρων» απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου.

Ουσιαστικός και κυνικός μετά από καιρό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε μέχρι σήμερα ο Άρης ήταν εκείνο της δυστοκίας στην επίθεση. Η «αφλογιστία» στα παιχνίδια κόντρα σε ΟΦΗ, Ιωνικό, Απόλλων Σμύρνης είχε στερήσει σημαντικούς βαθμούς από τους «κιτρινόμαυρους».

Ενδεικτικό είναι πως μέχρι και το σημερινό παιχνίδι, η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε σημειώσει 5 γκολ στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Κάτι που μεταφράζεται σε ένα γκολ ανά 108'. Απόψε όμως στο «Βικελίδης» ο Άρης πέτυχε τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε 52 αγωνιστικά λεπτά!

Αλτρουισμός και πολυφωνία στην επίθεση: Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Άρης έφτασε σε αυτό το ευρύ 5-1 επί του Παναιτωλικού, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ! Με εξαίρεση μάλιστα τα δύο πέναλτι, τα υπόλοιπα τρία γκολ ήρθαν μετά από ασίστ.

Κοιτάζοντας όμως τα στατιστικά από την αρχή του πρωταθλήματος, εντοπίζει κανείς πως οκτώ διαφορετικοί παίκτες των «κιτρινόμαυρων» έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μόνο ο Καμαρά και ο Γκάμα έχουν σημειώσει δύο τέρματα, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως ο Άρης είναι μια ομάδα με πολυφωνία και αλτρουισμό στην επίθεσή του.

Να είχα... χίλια μάτια τους Μπερτόγλιο και Καμαρά να βλέπω: Ψάχνοντας κανείς τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης σίγουρα θα δυσκολευτεί. Και αυτό γιατί τόσο ο Μπερτόγλιο όσο και ο Καμαρά έκαναν τη διαφορά, βοηθώντας τα μέγιστα στη νίκη. Ο 31χρονος Αργεντινός ήταν εκείνος που με τις ενέργειές του κέρδισε δύο πέναλτι, ενώ βρήκε και τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 34'.

Από την άλλη, ο 26χρονος φορ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 18' από την άσπρη βούλα, αλλά και εκείνος που «σέρβιρε» τα γκολ των Μπερτόγλιο και Σούντγκρεν για το 3-0 στο 37'!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x