Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Ο Καμαρά έδειξε δείγματα 3,5 εκατ. ευρώ, ο Παναθηναϊκός επαναλαμβάνεται

Ο προπονητής της εξέδρας ξεχώρισε την παρουσία συγκεκριμένων μονάδων του Άρη, ενώ επισημαίνει τα επαναλαμβανόμενα λάθη από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Για τον Άρη, το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν δίχως αύριο και το γεγονός αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν και η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Κλ. Βικελίδης».

Τεράστιες διαφορές ανάμεσα σε «κίτρινους» και «πράσινους» δεν υπήρχαν, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τη στιγμή τους, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ήταν και πάλι –όπως κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα- φλύαροι έξω από την αντίπαλη περιοχή.

*Η πρώτη κίνηση Καμαρά που θύμισε παίκτη 3,5 εκατ. ευρώ: Το καλοκαίρι έγινε χαμός στη Θεσσαλονίκη με την πολυδάπανη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τη Φούλαμ και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχε… εντυπωσιάσει με την παρουσία του. Σε καμία περίπτωση αν συνυπολογίσει κανείς την απόδοσή του κόντρα σε ΟΦΗ και Ιωνικό. Ωστόσο, η κίνησή του στο γκολ, ήταν αντάξια των συστάσεων που τον συνοδεύουν, αφού άρχισε και τελείωσε ιδανικά τη φάση. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι η συνέπεια.

*Ο Κουέστα είναι καλύτερος του Ντένις: Απλά πράγματα. Για να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή, πρέπει αυτός που έρχεται να είναι καλύτερος από αυτόν που υπάρχει. Σαφώς και ο Κουέστα δεν είναι ο… Ντε Χέα, ενώ και πέρυσι έδωσε αφορμές για να κλονιστεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Παρ’ όλα αυτά, ο Ντένις με αυτά που έχει δείξει μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά ανώτερος αποδεικνύεται από τον Κουέστα, με τον Ισπανό να «φωνάζει» με την αποψινή του απόδοση ότι είναι καλύτερος.

*Ο Ιτούρμπε θέλει χρόνο: Η τριάδα πίσω από τον Καμαρά στον Άρη ήταν οι Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι και Μπερτόγλιο, δηλαδή τρεις παίκτες που ήταν από την περσινή σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχουν αποκτηθεί για αυτές τις θέσεις οι Ιτούρμπε, Χαΐροβιτς. Αφήνοντας εκτός συζήτησης τον δεύτερο, που δεν έχει πείσει, ο πρώτος έδειξε στο μικρό διάστημα που χρησιμοποιήθηκε ότι θέλει ακόμα χρόνο. Το έδειξε και κόντρα στον Ιωνικό. Βέβαια, το ευχάριστο για τον Άκη Μάντζιο είναι ότι στο ρόστερ του εκτός από τους προαναφερθέντες έχει και τον Ματέο Γκαρσία.

*Ο Σούντγκρεν τα έβαλε με τον Βιτάλ: Αναμφίβολα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού είναι από τις πιο ποιοτικές παρουσίες της φετινής Super League, ωστόσο ο Σούντγκρεν δεν κατάφερε μόνο να αντιμετωπίσει στα ίσια τον 23χρονο, αλλά ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του. Είχε πολλές απαντήσεις στις απρόβλεπτες κινήσεις του Βιτάλ, περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τον κυριότερο δημιουργικό πόλο των «πρασίνων».

*Την καλή αλλά… μοναχική παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη: Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, λέει η παροιμία και αυτό φάνηκε περίτρανα και σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο 21χρονος επιθετικός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να σκοράρει, αλλά είτε ατύχησε, είτε έπεσε πάνω στον Χουλιέν Κουέστα. Έδειξε, πάντως, πολλά καλά στοιχεία του παιχνιδιού του και πάλι.

*Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση: Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, που σκόραρε μόλις στο 5’, ήρθε σήμερα και ο Άρης να βάλει πρώτος γκολ και μάλιστα περίπου στο ίδιο σημείο, στο 10ο λεπτό. Μάλιστα, αν σκεφτούμε πως και ο Απόλλωνας Σμύρνης θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα στην Λεωφόρο, με τον Σλίβκα, κατανοούμε ότι υπάρχει «θέμα» με τα νωθρά ξεκινήματα των αγώνων.

*«Στην Λεωφόρο κανείς δεν θα γλιτώνει», λέει ένα γνωστό σύνθημα της κερκίδας. Μακριά από αυτήν, πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει νίκη στα εννιά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα! Μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και άλλες πέντε ήττες σε αυτά, ενώ τελευταία φορά που πανηγύρισε «διπλό» ήταν στις 6 Φεβρουαρίου, όταν είχε κερδίσει τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x