Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Να προβληματιστούν στον Παναθηναϊκό - Ζητήματα αγωνιστικά μα και νοοτροπίας»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε στα προβλήματα που πρέπει να λύσει ο Παναθηναϊκός για να συνέλθει αγωνιστικά.

Στην έλλειψη ταχύτητας, συγκέντρωσης και πνευματικής ετοιμότητας του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 για την ήττα από τον Άρη (1-0).

«Πρέπει να προβληματιστούν στον Παναθηναϊκό. Είναι αργή ομάδα, έχει αργά χαφ και άρα αργή ανάπτυξη. Ρούμπεν και Μαουρίσιο είναι καλοί παίκτες, αλλά ο Αλεξανδρόπουλος είναι ο μόνος που δίνει λίγη ταχύτητα και ένταση στο κέντρο. Για ακόμη ένα ματς δέχτηκε γκολ στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου, σε μια φάση που τα έκανε όλα λάθος. Δείχνει ότι έχει μια πνευματική ανετοιμότητα. Δέχεται το γκολ και μοιάζει φοβικός, σαν να μην μπορεί να διορθώσει την κατάσταση. Όλα αυτά πρέπει να τα αλλάξει ο Γιοβάνοβιτς», τόνισε.

«Με το Βόλο είναι περιττό να πούμε ότι η νίκη είναι αναγκαία. Δεν θα πω υπερβολές πως την τρίτη αγωνιστική χάθηκαν όλα, αλλά είναι σαφές πως θα πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα. Η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν προβλήματα και χρειάζεται χρόνος. Η νοοτροπία δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x