Stoiximan Super League

Εν αναμονή Καμαρά ο Άρης

Κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται πως έχουν απομείνει για το «μπαμ» του Άρη με την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τη μεταγραφή να ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ!

Την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Άρης.

Όπως έγινε γνωστό, οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε συμφωνία με την Φούλαμ για την αγορά του Αμπουμπακάρ Καμαρά μετά από προσωπικές ενέργειες του Θόδωρου Καρυπίδη.

Μάλιστα, το ποσό που θα πάρει η αγγλική ομάδα για την παραχώρηση του επιθετικού από την Μαυριτανία αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ και μαζί με το συμβόλαιό του θα ξεπεράσει τα 7 εκατ. ευρώ!

Τώρα απομένουν κάποιες λεπτομέρειες με το συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια, και μόλις οριστικοποιηθεί η συγκεκριμένη υπόθεση θα πάρει το αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να πέσουν οι υπογραφές.

Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος δήλωσε μετά το ματς με την ΑΕΛ: «Σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής άλλου επιπέδου. Το πρότζεκτ Καμαρά το δουλεύει ο πρόεδρος εδώ και δύο μήνες, με μεγάλες δυσκολίες. Αν ολοκληρωθεί θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και δείγμα ότι όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο, σε μια πιο απαιτητική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x